Hard News
Door Hard News

Als er in de wandelgangen wordt gesproken over artiesten die hard aan de weg aan het timmeren zijn, dan vallen de volgende drie namen veruit het vaakst: Requiem, Jason Payne en Regain. Deze heren hebben in een korte tijd een ongelofelijke achterban weten te vergaren en worden gerespecteerd door vele grote namen uit de scene.

Unieke battle tijdens Members of Hardstyle
Mede daardoor heeft Members of Hardstyle besloten om iets unieks te doen. Op zaterdag 10 oktober zullen zowel Requiem, als Jason Payne en Regain samen tegelijk een uur alles compleet afbreken! Speciaal hiervoor besloten we om een artikel te wijden aan de drie heren en waarom je deze battle niet mag missen!

Jason Payne

Met tot nu toe al 47 boekingen in 2015 zou je zeggen dat Sanjay Mahabir al jaren meegaat. Echter is hij pas echt bekend geworden bij het grote publiek na zijn set bij Rauw op je Dak (november 2013) en op Xxlerator Outdoor (mei 2014), waar hij het publiek de ene na de andere Jason Payne edit om de oren joeg. Dat dit leidde tot waar hij nu staat, dat moet voor deze altijd vrolijke artiest ook een droom zijn die uitkomt.

Jason Payne

Zijn eerste release bij Theracords waren “Awesome” en “Choices” en afgelopen maand heeft hij zijn collab met Thera afgerond: “Hate Society”. Waar hij zijn inspiratie vandaan haalt? Door speeches en vocals uit films te halen en deze als thema voor de track te gebruiken. Bij het horen van deze teksten komt de muziek volgens hem vanzelf!  Wij zijn alleen al fan van de namen die hij zijn edits geeft:
– Chain Reaction – The Record Breaking (Jason Payne Vindt Dat Het Harder Kan Edit)
– Brennan Heart & Wildstylez – Reputation Game (Jason Payne’s Stuttered & Stopped Edit)
– Alphaverb & Intractable One – Scary Voices (Jason’s Rage Edit)

Het lijkt er dus op dat er zowel voor Jason Payne zelf als voor zijn fans nog veel moois in het verschiet is!

Regain

Het gaat allemaal heel erg snel voor Paweł Goss, beter bekend als Regain. Een jaar geleden kwam het publiek voor het eerst met deze energieke Pool in aanraking tijdens zijn eerste grote boeking in Nederland: de rookie stage op Decibel. Dit jaar brak hij echt door op Loudness en was vervolgens nog op verschillende andere festivals te bewonderen. Met negen boekingen in oktober en november (waaronder The One Man Army en Unlocked) kunnen we wel stellen dat deze jongen echt is doorgedrongen tot de raw scene!

Regain

Naast zijn energieke performance achter de draaitafels, doen zijn producties het ook erg goed. Het hart van iedere raw hardstyle fan gaat namelijk sneller kloppen als “Push It To The Limit” door de speakers knalt. Ook “Broken” en zijn remix van “For The Street” werd ontzetten goed ontvangen en op bijna elke festival gedraaid afgelopen zomer.

Het lijkt er dus op dat deze trein niet meer te stoppen is en regelrecht naar de top knalt. Wat we in de toekomst kunnen verwachten? Hopelijk een dikke live act zodat we een half uur lang alleen van zijn tracks kunnen genieten!

Regain over Jason Payne & Requiem
“We are all good friends so it’s not like we will play a huge b2b set and meet first time at Members Of Hardstyle. We had a chance to talk in the past and these guys are so crazy in my opinion haha! Jason Payne and Requiem are talented guys, Jason Payne sets are awesome! His Loudfest set is more than perfect – all tracks which he played was one of the best so he knows how to make a good selection. Requiem is a talented producer – just look what his tracks are doing when he’s playing them… People are going crazy, me also! I wish them good luck in their personal and musical life and I really can’t wait to play at Members Of Hardstyle with those two beasts!”

Requiem

Op 2 september 2014 kwam ineens het nieuws dat een nieuwe artiest had getekend bij Fusion Records. Een indrukwekkend logo en een naam verschenen in beeld, samen met een preview die alles behalve zachtaardig klonk. “Scream” zette de toon voor het ongelofelijke succes dat rijzende ster Boray Kocoz, beter bekend als Requiem, nog steeds aan het boeken is.

Zijn carrière begon direct goed met optredens bij onder andere Dangerouzmind en SUPERBASH. In rap tempo volgde zijn nieuwe release “Survivors” en de track “Killa Hilla” die erna kwam sloeg in als een bom. Vanaf dat moment konden mensen niet meer om Requiem heen. Hij werd opgepikt door de Unleashed Podcast en de XXlerator show en stond binnen de kortste keren op events als XXlerator RAW, Loudness en Dreamfields.

Requiem
Mede dankzij z’n ‘gezonde’ uiterlijk, dikke tracks en overweldigende optredens is Requiem een artiest die perfect inspeelt op de alsmaar groeiende vraag naar vernieuwende raw hardstyle. En net toen de beste man dacht dat hij niet beter kon gaan verscheen daar zijn track “Collateral Damage”. Wat die track teweeg heeft gebracht kon niemand van tevoren bedenken. De track werd zelfs gebruikt in eindshows van grote evenementen zoals Intents Festival.

Requiem over Jason Payne & Regain:
“Ja wat kan ik vertellen over Sanjay, de vrolijke neger van de hardstyle die van een potje rammen houdt. Samen al een keer b2b gestaan met hem op Wildness waar we al goed tekeer gingen en dat zullen we vast dunnetjes over doen dit keer. Buiten dat hebben we al op veel feestjes samen gelachen dus ik heb er weer zin aan op 10 okt! Pawel? Is toch die neppe pool die geen wodka maar bier drinkt. Mr polska is lekker bezig de laatste tijd en zijn tracks support ik ook wel in bijna elke set dus kijk er naar uit om met zijn drieën de hele stage kort en klein te maken!”

We zijn inmiddels een jaar verder en zo ook een hoop releases. Hij heeft inmiddels met veel andere artiesten een goede band gekregen en zal op 10 oktober samen met Regain en Jason Payne op het podium van Members of Hardstyle staan. Drie rijzende klappers tegelijk op één podium. Denk jij dat je het aankunt? Koop dan je tickets via http://www.eye4dance.com!

Reageren