Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

De heren van Sub Zero Project lopen ondertussen al een tijdje mee in de scene en niet zonder succes. Het duo heeft niet alleen samengewerkt met grote namen als Da Tweekaz en Atmozfears, ze hebben ook twee live-acts. In een interview met Intents spraken de heren over hun toekomstplannen en daar kwamen een aantal leuke nieuwtjes naar voren.

LEES OOK: Sub Zero Project: “op het podium komt het oergevoel naar boven.”

Niet alleen sprak het DJ-duo over hun derde maal Intents Festival, waar zij dit jaar 2x spelen. Ook vertelden de jongens over de toekomst van Sub Zero Project. Zo zijn ze voor een tweede maal de studio ingestapt met Da Tweekaz, met wie ze ook draaien op Intents. Na de goede ontvangst van ‘DRKNSS’ vonden beide duo’s het tijd voor een vervolg. Daarnaast is dit niet de enige collab waarop de fans zich kunnen verheugen: “We hebben collabs in de planning met artiesten waarvan je het niet verwacht.” Als klapper op de vuurpijl onthulde Nigel, 50% van SZP, dat er in 2019 een nieuwe live-act aan gaat komen. “More info soon!”, is waar we het voorlopig mee moeten doen.

Sub Zero Project komt met nieuwe live-act en collabs

De Dirty Workz-DJ’s hebben dus nog genoeg plannen om hun reeds behaalde succes door te zetten. Als je benieuwd bent geworden naar de grote plannen van Sub Zero Project, dan heb je deze zomer meer dan genoeg opties om ze te zien draaien. Naast Intents staan ze onder andere op Defqon.1 en Tomorrowland. Mocht je er nou een lang weekend weg van willen maken: ze zijn in 5 verschillende landen op 10 verschillende dagen te zien.

Update 5 juni 9:55
Afgelopen weekend vond de vijftiende editie van Intents plaats: The Ultimate Celebration. In het boekje dat werd meegegeven stond een interview van Ran-D waarin hij vertelde wat we allemaal van hem kunnen verwachten. Dit jaar komt hij met zijn album, maar de DJ vertelt ook dat hij graag eens met Sub Zero Project in de studio wil zitten. “Ik zou graag een keer een collab doen met Sub Zero Project. Voor mij één van de meest inspirerende acts in de scene op dit moment.”

Omslagfoto via Facebook-pagina Sub Zero Project

Reageren