Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Vrijdag de 13de: ongeluksdag nummer één, is vandaag aangebroken. Hoewel de meeste mensen deze dag gewoon beschouwen als de start van het weekend, gaat het toch regelmatig mis, zo ook bij ons hardere stijlen liefhebbers. Wij zetten voor je op een rijtje wat er door de jaren heen allemaal mis is gegaan op feesten en festivals.

Een 10 voor de afsprong

Wanneer je lekker aan het feesten bent met je vrienden, maar toch maar even besluit te laten zien wat je allemaal in huis hebt. Wel geven wij deze jongeman 10 punten voor zijn afsprong en de welbekende struisvogellanding.

Even de warmte opzoeken…

Naarmate de avond aanbreekt op een festival is de kans zeker aanwezig dat je het wat kouder krijgt, dat gold ook voor deze bezoeker van Dominator. Daarom besloot hij maar even in de toren (rechts op het filmpje) te klimmen om wat warmte mee te pakken die van de vlammen afkwam. Dit pakte uiteindelijk iets anders uit dan gepland…

Na een lange dag feesten wil je ook gewoon even uitrusten

We weten natuurlijk allemaal hoe intensief weekend festivals kunnen zijn, dat merkte deze bezoeker ook. Na een lange dag feesten wilden hij dan ook niets liever dan even lekker uitrusten op de camping. Echter ging dit niet helemaal volgens plan.

Ik kom eraaaan!

Daar sta je dan: op het VIP-deck, terwijl al je vrienden lekker op dansvloer staan. Omlopen is natuurlijk geen optie, dus dan ga je maar lekker voor de kortste route.

levende podiumdecoratie

Deze gasten wilden de The Closing Ceremony op Defqon.1 wel eens van dichtbij meemaken. Hiervoor slopen ze in hun camouflage kostuums ongezien de mainstage op. Helaas merkte de security dit ook op en verwijderde ze eigenhandig weer van het podium af.

Soms weet je gewoon even niet meer welke kant je nou op moet gaan

Af en toe heb je wel eens zo’n moment dat je even niet meer weet waar je nou heen moet op een festival, zo ook deze bezoeker van Dream Village.

Wanneer je je broek vergeet mee te nemen naar een feestje

Ik ga naar een feestje en neem mee… De bezoeker vergat blijkbaar zijn kleren mee te nemen naar het festival. Toch liep hij vol trots rond over het terrein in zijn felgroene mankini.

Zoals je ziet gaat het dus ook wel eens mis op een feestje of festival. Dus om nog even terug te komen op vrijdag de 13de: het gaat écht niet altijd even goed tijdens het raven, maar laten we het erop houden dat dit ook gewoon weer het begin van een nieuw weekend is!

Omslagfoto van Facebook-pagina Dominator

Reageren