De nieuwe tracks van Project One op een rij: komt er een album aan?

Afgelopen weekend stond de Ziggo Dome compleet in het teken van Project One. Tijdens het ADE organiseerden deze mannen een eigen evenement, waar zij ook behoorlijk wat nieuwe muziek lieten horen. 

LEES OOK: Project One komt met langverwachte ‘Ressurection’ 

Headhunterz en Wildstylez presenteerden tijdens Q-dance presents: Project One | Reflections of the Eternal een aantal nieuwe tracks, welke bezoekers van het evenement natuurlijk gefilmd hebben. Er is dan ook een voorspelling gedaan van hoe de tracks gaan heten aan de hand van de vocals, welke je hieronder terug kunt luisteren.

Project One – TBA1 (Perfect)
Project One – TBA2 (Hungry for Truth)
Project One – TBA3 (Can You Move)
Project One – TBA4 (Journey of the Mind)
Project One – TBA5 (Don’t Go Running)
Project One – TBA6 (Can’t Lose This Time)

“Frisse platen met de oude Project One sound“

In een interview over het evenement geven de heren aan dat ze inderdaad erg veel nieuwe muziek hebben, maar dat ze nog niet weten in welke vorm ze deze tracks zullen uitbrengen. Het is dus zeker mogelijk dat er een nieuw Project One album aankomt, bestaande uit “frisse platen met een oude Project One sound“.

Omslagfoto via Facebook-pagina Project One

3 thoughts on “De nieuwe tracks van Project One op een rij: komt er een album aan?

 1. Mastering van de tracks waren weer lekker. hoorde toch wel de authentieke sounds terug komen. deze jongens zijn ook ontwikkeld stukje oud en stukje nieuw.

  vond de tracks erg lekker, voor aan met de bass op max.
  nu even wachten op de releases.

  (0)
 2. Heb ze even beluisterd sorry maar vindt het echt knap waardeloos hoor

  Project One – TBA1 (Perfect) moet ik even meer aandacht aan besteden kwaliteit was zo slecht kon niet veel wijs van worden , maar de rest pfffff veel te blije melodie lijnen weer joepie de poepie gehalte project shit!!! niet vergelijken met 10 jaar geleden.!

  (-1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *