Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het festivalseizoen is officieel van start en één van de hoogtepunten van jouw festivalzomer is natuurlijk Decibel outdoor! Het zonnetje begint zich steeds vaker te laten zien en dat betekent dat we kunnen gaan toeleven naar de zomer. Vrijdag 17 augustus tot maandag 20 augustus kun je een heel weekend bivakkeren op District The Weekend, ook wel bekend als de gezelligste festivalcamping die er is.

Ook als je geen echte kampeerder bent, zijn er genoeg mogelijkheden om in meer luxe en comfort een heel weekend te verblijven. Om je alvast voor te bereiden voor de verkoop van aanstaande zaterdag, hebben we een lijstje samengesteld met alle soorten accommodaties. Lees alles goed door en ga nog één keer die discussie aan met je vrienden of je gaat voor een Blokhut of dat toch een luxe Lodge wordt. De vaste accommodaties zijn altijd heel snel uitverkocht, dus zorg dat je weet wat je wilt boeken en niets misloopt!

Nieuwe accommodaties op de Beekse Bergen

Maar er is goed nieuws. Zoals vele Decibel diehards wellicht weten, is het stuk grond wat voorheen ingericht was als de SafariCamping (ook wel Camp West genoemd) compleet op de schop gegaan. In zo’n ander halfjaar tijd is hier een compleet nieuw Vakantiepark uit de grond gestampt: Het Beekse Bergen Safari Resort. Afgelopen woensdag werd het nieuwe resort officieel geopend door de Burgemeester van Hilvarenbeek en a.s. zaterdag zullen al deze nieuwe accommodaties ook te boeken zijn voor een heerlijk weekendje Decibel outdoor. De accommodaties zijn spiksplinternieuw en het park is op loopafstand van het weekend terrein. De Safari tenten zijn geschikt voor zes of acht personen en zijn voorzien van verwarming, keuken, slaapkamers en hebben zelfs een eigen badkamer.

De Lodges zijn luxe bungalows geschikt voor zes, acht of veertien personen. En met luxe, bedoelen we ook echt luxe! De Lodges zijn voorzien van handdoeken, bedlinnen en opgemaakte bedden en zelfs een 2-persoons sauna! Dus wil je geen minuut van Decibel missen, maar wil je net wat meer rust en comfort, dan is het Safari resort de ideale uitkomst!

Natuurlijk zijn er ook op het Vakantiepark diverse accommodaties; van Jungalows tot chalets en van bungalowtenten tot blokhutten. De meeste accommodaties zitten allemaal rondom de Weekend party ground, zodat je echt letterlijk geen minuut hoeft te missen van het feestgedruis. Wil je toch liever wat meer low budget naar Decibel, ook dan zijn er diverse kampeermogelijkheden. Als je jezelf niet echt een goede tentenbouwer vindt, is er een oplossing: de Recharge tenten. Er is keus uit 2 soorten, namelijk de Energizer of Power-up. Beide staan opgezet voor je klaar bij aankomst en zijn ingericht met slaapmatjes, kussens, slaapzakken en een lamp. De Power-up is zelfs 2,6 meter hoog wat betekent dat je hierin rechtop kunt staan: ideaal tijdens het omkleden!

Van luxepaardje tot die-hard kampeerder

Maar als je besluit zelf je spullen mee te nemen, dan maken vele handen licht werk! Hoe meer zielen hoe meer vreugd is natuurlijk het motto, en daarom zijn er speciaal voor vriendengroepen de zogeheten Friends Fields. Een eigen gereserveerde plek mét stroompunt. Voor de Decibel bezoekers die het iets chiller aan willen doen, zijn er dit jaar ook hotelpakketten te boeken. Er is keus uit 4 hotels in de buurt van de Beekse Bergen. Bovendien is de transfer van en naar het festivalterrein voor je geregeld en je kan kiezen tussen alleen de zaterdag of een heel weekend.

Optimaal warm draaien tijdens de Friday kick-off-, nog een stapje harder gaan tijdens de Saturday night- en de laatste beetjes energie eruit stampen op de Sunday closingparty. Genoeg te feesten tijdens het weekend van Decibel outdoor. Voor degene die slaap überhaupt overbodig vinden is er zelfs de Hangout Club die 24/7 geopend is. Check hier de teaser voor een voorproefje.

Vier je Decibel outdoor weekend in stijl met de travel packages

Alle informatie over de verschillende travelpackages & prijzen vind je op http://travel.decibeloutdoor.com. A.s. zaterdag 21 april om 12:00 uur begint de verkoop. Wees er snel bij als jij in stijl wilt verblijven op het Decibel weekend! Gewoon back2basics, een weekendje die-hard festivalkamperen, kan natuurlijk ook gewoon en dat doen nog steeds de meeste bezoekers. De Decibel weekend tickets voor de reguliere festivalcamping zijn te koop vanaf zaterdag 12 mei via de b2s ticketshop.

Reageren