Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Vol vertrouwen kijkt Decibel outdoor naar het einde van zomer, waar het op de bekende Beekse Bergen meer dan 250 artiesten in 3 dagen zal verwelkomen. Want uit de huidige plannen van de overheid lijkt het er op dat we in augustus eindelijk weer kunnen feesten. “Dit misschien wel de eerste en enige kans op een volledige harder styles weekend deze zomer!”

LEES OOK: Meer dan 250 artiesten met 25 stages tijdens 3 dagen Decibel outdoor 2021

In minder dan 4 maanden vindt Decibel outdoor plaats – dan is het alweer zo’n 1,5 jaar geleden sinds dat het coronavirus een dikke vette streep door onze geliefde festivals zette. Maar met het toenemende aantal vaccinaties en de plannen vanuit de overheid, heeft organisatie B2S meteen actie ondernomen. Als het gaat gebeuren, dan is Decibel het eerste en enige volledige weekendfestival met hardstyle en hardcore van augustus:

“Wat als er maar één harder styles weekend festival zou zijn in 2021. Kun je je dat voorstellen? De zomer belooft veel goeds en we zijn ervan overtuigd dat we de poorten van The Loudest City on Earth weer kunnen openen in augustus 2021. In de huidige plannen van de overheid, lijkt augustus het licht aan deze eindeloze tunnel voor Nederland.

Het doel is om dan alle corona maatregelen los kunnen te laten. De eerste stappen zijn gisteren al gemaakt met het openen van de terrassen, winkels etc. Na dit nieuws zijn wij in volle vaart aan de slag gegaan met de voorbereidingen. So raise your head and start believing: dit is misschien wel de eerste en enige kans op een volledige harder styles experience deze zomer. Een mijlpaal in deze gekke tijden, waar we eindelijk weer de toon kunnen zetten: Let’s LIVE LOUD!”

Decibel outdoor 2021 heeft één van de meest complete line-ups tot nu toe en er komt zelfs nog meer aan. Bovendien zijn er verschillende weekend- en traveltickets beschikbaar: “Zodat je geen enkele beat hoeft te missen!”

Decibel outdoor: “Dit misschien wel de eerste en enige kans op een volledige harder styles experience deze zomer”

Decibel outdoor staat gepland in het weekend van 20 augustus 2021. Voor tickets en meer informatie, ga je naar de officiële website van het evenement“Hoewel we ervan overtuigd zijn dat Decibel outdoor door zal gaan in 2021, begrijpen we dat je je twijfels hebt met betrekking tot de huidige situatie. Bij ons zit je goed, want we bieden je een uitgebreide refund policy die je een snelle voucher of cashback geeft als opties.”


Omslagfoto via website Decibel outdoor / B2S

Reageren