Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

We naderen het einde van het jaar, dus de uitslag van de Hardstyle Awards op 4 januari 2024 komt steeds dichterbij. Welk festival gaat de prestigieuze titel van het beste festival van het jaar ontvangen? Jullie hebben massaal gestemd – en daarbij zijn Decibel outdoor, Defqon.1 en Intents verkozen tot beste festivals van 2023.

Dit jaar zijn er twee nieuwe awards te vergeven bij de Hardstyle Awards Ceremony: ‘Best Outdoor Festival’ en ‘Best Indoor Event’. Bij welk festival heb je afgelopen zomer de leukste momenten beleefd? Waar waren de meest indrukwekkende livesets te horen? En waar hing de beste sfeer? Het zijn allemaal factoren waar je rekening mee kon houden bij het stemmen. Decibel outdoor, Defqon.1 en Intents kregen dit jaar de meeste stemmen van alle festivals.

De genomineerden voor ‘Best Outdoor Festival’ zijn…

De 20e editie van Decibel outdoor heeft geschiedenis geschreven. Met meerdere DB#20 specials, zoals een trip down memory lane waarbij elk anthem van de laatste 20 jaar voorbij kwam met een een indrukwekkende licht- en lasershow, zette organisatie B2S een spectaculair festival neer. Ook de bezoekers waren enthousiast, want ze stemden Decibel outdoor tot genomineerde voor de categorie ‘Best Outdoor Festival’.

Weekend Warriors, jullie hebben je stem laten horen! Defqon.1 Weekend Festival was een weekend vol highlights: een anthem door Sub Zero Project, The Spotlight door Rebelion, een openingsshow op de vrijdag van Phuture Noize en het jaarlijks terugkerende Power Hour… Er is massaal gestemd op Defqon.1, maar is het genoeg om er de prijs van ‘Best Outdoor Festival’ mee in de wacht te slepen?

De compleet gethematiseerde wereld van Intents Festival is altijd tot in de puntjes uitgewerkt. Afgelopen zomer werd iedereen uitgenodigd om het 20-jarig jubileum van Intents Festival groots te vieren in het Koninkrijk in de bossen van Oisterwijk. Neemt de organisatie na deze geslaagde editie ook de gouden Hardstyle Award mee naar huis?

Kijk op 4 januari 2024 naar de live-registratie van de Hardstyle Awards Ceremony

Welke organisatie wint de eerste ‘Best Outdoor Festival’ bokaal? De uitslag wordt bekend gemaakt op 4 januari 2024 tijdens de Hardstyle Awards Ceremony, live vanuit de Brabanthallen. Vanaf 21:00 bekijk je de live-registratie op YouTube.

Reageren