Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

B2S heeft een nieuw contract met Libéma vakantiepark Beekse Bergen afgesloten, voor zowel deze editie als de 9 die nog moeten komen. Goed nieuws voor Decibel liefhebbers dus, voorlopig kan je dit festival nog in je party-agenda blijven zetten!

LEES OOK: Decibel over de Decibel 2019 mainstage & LIVE LOUD: “Dit is het begin van een nieuwe legacy!”

Decibel outdoor is al jarenlang te vinden op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, waarvan organisatie Libéma de erg tevreden eigenaar is. Dit jaar zal Decibel voor het eerst 3 dagen gebruik maken van het festivalterrein, én is de eindtijd verplaatst van 23:00 naar 01:00. Vincent van der Heijden van B2S vertelt aan BN DeStem:

“Het nieuwe evenementenbeleid vanuit de gemeente Hilvarenbeek geeft ons vanaf dit jaar de mogelijkheid de festivalervaring voor onze bezoekers enorm te verbeteren. In het verleden maakten we alleen zaterdag gebruik van het festivalterrein, de overige dagen waren er alleen activiteiten op de camping”

“Het is niet meer dan logisch dat we na dertien succesvolle edities wederom een langdurige samenwerking aangaan”

Decibel outdoor zal 16, 17 en 18 augustus 2019 plaatsvinden in Hilvarenbeek. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van het evenement, waar je ook meer informatie over deze editie kunt vinden.

Omslagfoto via Facebook-pagina Decibel Outdoor Festival

Reageren