Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Tijdens X-Qlusive Holland 2015 draaide Deetox voor het eerst haar inmiddels zo bekende remix van het nummer ‘Het Land Van’, van Lange Frans en Baas B. Nu, een gouden plaat en ruim 2,5 miljoen views op YouTube later, zijn The Queen of Raw en Lange Frans opnieuw de studio ingedoken voor een remix van het nummer. Ditmaal voor de Nederlandse MMA-vechter Germaine de Randamie.

LEES OOK: ‘Het Land Van’ bekroond met gouden plaat

Germaine de Randamie, beter bekend als The Iron Lady, is een Nederlandse vechtsporter, actief in kickboksen en MMA. Ze was in 2017 de eerste wereldkampioen bij de vrouwen in het verdergewicht (tot 66 kilo) binnen de UFC. Ook was ze eerder al Nederlands, Europees en Wereldkampioen kickboksen. De Randamie gebruikte de remix van ‘Het Land Van’ al eens als walk-on track tijdens UFC Rotterdam, maar nu maken Deetox en Lange Frans dus een speciale edit voor haar aankomende gevecht in Las Vegas.

“We’ve been writing and recording new vocals for our ‘Het Land Van’ remix. It will be a special edit for The Iron Lady to use as walk-on music for her UFC fight in Las Vegas”, Zo liet Deetox haar fans weten via Instagram. De Randamie reageerde op haar beurt enorm vereerd te zijn “Beyond speechless, so blessed and honored by Deetox and Lange Frans. Las Vegas we will be ready”

In 2005 scoorde het Nederlandse rap-duo Lange Frans en Baas B een nummer 1 hit met het nummer ‘Het Land Van‘. Een tijdje geleden maakten de heren, die al enige tijd niet meer als duo optreden, hier een remix op met de track ‘Het Land Van Vriendschap’. Nadat Deetox in 2015 besloot het nummer in een hardstyle jasje te steken, kondigde ze eerder dit jaar al eens aan dat er een ‘Het Land Van 2.0’ in de maak is. Deze lijkt er nu dus aan te komen voor het aankomende UFC gevecht van Germaine de Randamie.

Het land van… Germaine de Randamie

Op zaterdag 14 december zal Germaine de Randamie het in Las Vegas tijdens een titelgevecht opnemen tegen Amanda Nunes voor UFC 245. Bij de walk-on van The Iron Lady zal de speciale edit van het nummer voor de eerste keer te horen zijn.

Omslagfoto van Facebook-pagina Deetox

Reageren