Hard News
Door Hard News

Deze week werd duidelijk dat Deetox een eigen label heeft opgericht. De bekendmaking van het label genaamd ‘Bring The Riot’ ging gepaard met de release van haar track met Delete: Unstoppable. We hebben haar gevraagd waarom ze dit label heeft opgericht en wat haar plannen zijn.

Er zijn tegenwoordig een hoop labels op de markt. Desondanks zag Deetox een gat in de markt en heeft ze haar eigen label opgericht. ”Het is altijd al een droom van me geweest om mijn eigen label op te richten”, vertelt ze. 2017 is zonder twijfel een zwaar jaar geweest voor Diana, maar het woord ‘opgeven’ staan niet in haar woordenboek en ze blijft dus gewoon doorgaan. ”Nadat mijn 1ste labelcontract ten einde kwam ben ik een tijdje zonder label verder gegaan en heb ik wat guest releases gedaan. In die tijd heb ik veel nagedacht over wat een goede volgende stap zou zijn en aangezien ik graag de touwtjes in eigen hand heb, is het Bring The Riot label voor mij een logische stap”, deelt ze met ons.

deetox delete bring the riot label

Na de revalidatie afgelopen zomer is de Diana weer op eigen tempo de studio ingedoken. Voor het eerst heeft de artieste weer een ’thuisbasis’ waar ze haar muzikale inspiratie kwijt kan. “Voor nu is het eerst een goede plek om mijn muziek uit te brengen. Voor wie mijn optredens heeft gevolgd, weet dat er enkele tracks op de stapel liggen, waarvan een aantal mooie collabs”, vertelt ze.

Deetox is echter niet van plan om alleen op het label te releasen. Delete ondersteunt haar op het label. De artieste deelt haar creativiteit graag met andere artiesten en biedt daarom in de toekomst ook kansen aan voor talenten. ”Verder is het zeker de bedoeling dat er uiteindelijk ook andere artiesten op Bring The Riot gaan releasen. Daarnaast kreeg ik In het verleden al meerdere tracks van opkomende talenten toegestuurd. Nu kan ik daar eindelijk ook echt iets mee gaan doen. Ik zal op het Bring The Riot label het A&R-gedeelte zelf in handen nemen, waardoor ik er echt mijn eigen stempel op druk”, benadrukt de ze.

Diana geeft aan dat haar nieuwste track ‘Unstoppable’ het anthem van haar leven is geworden. Met deze zin in onze gedachten vroegen we aan haar of ze ook onstuitbaar is in het maken van nieuwe tracks in de toekomst: ”Zeker weten. Ik heb inmiddels de draad weer helemaal opgepakt en in 2018 gaat er een hoop nieuwe muziek van mijn kant komen!”, onthult Deetox.

Omslagfoto via Facebook-pagina van Deetox

Reageren