Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Ieder jaar wanneer je weer voet zet op de holy grounds van Defqon.1, lijkt het een illusie. Drie dagen lang genieten van de vetste stages en artiesten. Maar als jij er altijd al van gedroomd hebt om een keer naar het publiek te kijken en niet naar de stage, dan is dit je kans. Jij kan namelijk toegevoegd worden aan de line-up van Defqon.1 2018.

LEES OOK: ‘Project One verantwoordelijk voor Defqon.1 2018 anthem – Maximum Force’

Met een DJ contest is Defqon.1 op zoek naar aanstormend talent. Dit is jouw kans om de show te stelen tijdens het festival. En wat je kunt winnen, is zeker niet mis: een optreden op de PURPLE stage, een mogelijke release op Q-dance NEXT, een interview met Wishlist Agency en een volledig verzorgde reis naar het evenement. Maar om deze vette prijs in ontvangst te mogen nemen, moet je wel een live-set van 30 minuten maken. En aan deze mix zitten een aantal eisen. Eén track heb je zelf geproduceerd, één track is voor 2012 uitgebracht en één track – uit een ander genre – geeft jou het ultieme Maximum Force gevoel, dat moet minimaal opgenomen zijn in jouw mix. Stuur jouw productie voor 1 juni naar Defqon.1, want dan sluit de inschrijving.

Doe nu mee aan de Defqon.1 DJ contest

Defqon.1 vindt plaats van 22 juni tot 24 juni in Biddinghuizen. Onlangs is bekendgemaakt dat Project One het anthem heeft gemaakt. Als jij hét nieuwe talent bent en deel uit moet maken van de Defqon.1 2018 line-up, geef je dan op via de officiële website.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren