Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na het lange wachten, begonnen fans zich ronduit af te vragen waar het Defqon.1 2018 anthem zou verschijnen. Dat wachten is beloond, want zojuist is bekend geworden dat Project One verantwoordelijk is voor dé track van het grootste harder styles evenement ter wereld in Biddinghuizen. Bekijk het volledige anthem hieronder.

LEES OOK: “Dit is hoe je een weekend Defqon.1 kunt overleven”

Na een lange tijd van speculeren, weten we nu dus eindelijk wie het lied van DQ.1 achter zijn naam mag schrijven. Laatst trad Project One op in Australië en daar lieten zij het kersverse Defqon anthem voor de allereerste keer horen tijdens Midnight Mafia. De gezamenlijke act van Headhunterz en Wildstylez staat dit jaar op het terrein van Walibi Holland geprogrammeerd op de zondag van het festival, waar het zal optreden op de RED.

This is Project One – Maximum Force (Defqon.1 2018 anthem)

Elk jaar is het een onderwerp van vele discussies, maar de discussie van 2018 is eindelijk beslecht. Hoewel er veel gespeculeerd werd over verschillende namen, is uiteindelijk Project One dus de gelukkige. Project One volgt nu de lijn van onder andere ‘Frequencerz – Victory Forever’, ‘Bass Modulators – Dragonblood’ en ‘Ran-D – No guts, No glory’. Voor de heren van Project One moet een anthem van formaat een koud kunstje zijn: zowel Headhunterz als Wildstylez hebben eerder mogen werken aan het Defqon.1 anthem.

Het weekend en de zaterdag van Defqon zijn al uitverkocht, voor de zondag zijn nog enkele tickets beschikbaar. Ben jij er bij? Zorg dan dat je je op aanwezig zet op het officiële Q-dance Event.

Omslagfoto via Facebook-pagina Project One

Reageren