Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Samenwerkingen tussen hardcore- en hardstyle DJ’s komt steeds vaker voor in de scene. We zagen in voorgaande jaren al een aantal samenwerkingen tussen D-Sturb en Destructive Tendencies, Radical Redemption werkte samen met Angerfist en Miss K8 en Dyprax en Crypsis doken samen de studio in.

LEES OOK: Nieuw Phoenix festival pakt groots uit voor eerste editie

Deze keer gaan Degos & Re-Done samenwerken met hardcore DJ Furyan. Op de Instagram van het hardstyle duo is te zien dat ze in de studio zitten met Charly Schrijn, oftewel Furyan. “Collab day with DJ Furyan”, wordt er bij de foto vermeld.

Het duo is bezig met hun nieuwe album Risk The Dark en de titeltrack van het album is af. Aanstaande zaterdag draaien ze op het uitverkochte raw classics evenement Origins. Thijs de Heer en Peter Damen posten onlangs nog een nieuwe track genaamd ‘Cause Chaos’ op hun Facebook-pagina.

Collab day met Degos & Re-Done en hardcore DJ Furyan

Zoals nu bekend is zijn de drie heren samen bezig om een track te maken voor het nieuwe album van Degos & Re-Done. De titeltrack ‘Risk The Dark‘ van het album van Degos & Re-Done is al uitgebracht en kan hieronder bekeken worden.

Omslagfoto via Instagram-pagina Degos & Re-Done

Reageren