Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Afgelopen weekend tijdens Primal outdoor – Synergy of Souls werd duidelijk dat niemand minder dan Delete verantwoordelijk is voor het het anthem van Fatality – The Raw Outdoor Festival. Het anthem dat afgelopen jaar verzorgt werd door Jack of Sound is dit jaar dus gemaakt door dit lid van End of Line Records. Afgelopen zaterdag was het anthem voor het eerst te horen tijdens zijn set samen met Rebelion.

Een tijdje geleden liet Delete via social media al weten dat hij bezig was met het maken van een anthem en dat hij dit in samenwerking deed met een MC. Dit blijkt MC Nolz te zijn die ook aanwezig was tijdens Primal Outdoor. “Stand as one, until we die!” Dit is een zin uit het anthem met de naam ‘Until We Die’ en zal op 22 juli tijdens de 2de editie van Fatality outdoor te horen zijn door duizenden fanatieke raw hardstyle liefhebbers.

Delete NolzDelete zal tijdens Fatality outdoor niet alleen op mainstage optreden, maar ook op de Spoontech Records stage samen met zijn Australische vriend Vazard. Naast deze 2 stages is er ook nog een Nightbreed Records: Running With The Wolves stage en en Gearbox Digital stage aanwezig. 4 stages in het totaal en gevult met de grootste namen uit de raw hardstyle scene. Een feest die je als echte liefhebber niet mag missen.

Foto’s: Delete

Reageren