Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Delete heeft een drukke tijd achter de rug, maar ook in het verschiet: een flinke lading boeking in binnen- en buitenland, een nieuwe live-act als OZ Supreme en een tijdje terug kwamen er mysterieuze berichten online op de tijdlijn van de Australische DJ. Nu is de kogel dan eindelijk door de kerk: er komt een gloednieuw Delete album aan.

LEES OOK: “Delete gaat VIP edits uitbrengen in mash-up”

Als je de reacties van de fans van Delete mocht geloven, dan konden de berichten van de End Of Line artiest eigenlijk maar één ding betekenen: een album. Zojuist bevestigde de End of Line-artiest het vermoeden van de trouwe aanhangers. Nu weten we eindelijk waar de commotie om te doen was: Delete komt met zijn eerste album!

Delete niet meer gehuld in mysterie

Naast zijn nieuwe live-act met Vazard, OZ Supreme, timmert Delete nog altijd hard aan de weg. Zowel als Delete als met zijn andere live-act Delete VIP. Als je benieuwd bent naar zijn aankomende album dan is Delete deze zomer op o.a. Intents Festival en Defqon.1 (als Delete VIP) te zien. Daar zul je zeker wat van zijn albumtracks te horen krijgen!

 5 juni: UPDATE

Afgelopen weekend kwam naar buiten dat Delete een release party organiseert ter ere van zijn debuutalbum. De aankomende editie van Fanaticz zal in het teken staan van de album showcase van de Australische DJ. Dit evenement zal plaatsvinden op 13 oktober in The Inside, Oisterwijk en de line-up kun je terugvinden op de onderstaande foto. Verdere informatie is nog niet bekend.

Omslagfoto via Facebook-pagina Delete

Reageren