Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Niemand minder dan Devin Wild heeft bekendgemaakt met een gloednieuwe act te komen. Tijdens ‘The_Innergame’ zal hij LIVE plaatsnemen achter de draaitafels, en de première komt al erg snel deze kant op…

Dit maakte Devin Wild bekend via een trailer op zijn socials, die je hieronder kunt bekijken. De hardstyle DJ verovert de afgelopen jaren de grootste hardstyle mainstages, en is welbekend van zijn euforische tracks als ‘Back Home’, Rescue Me’ én natuurlijk zijn The Qontinent 2019 anthem ‘Island of Intensity’. Dit jaar zal Devin Wild weer een groot project aan zijn repertoire toevoegen: een splinternieuwe live-act.

In de bekendmaking van ‘The_Innergame’ onthulde de DJ ook dat de live-act van start zal gaan met de release van de officiële thematrack, die volgende week donderdag 20 februari uitgebracht zal worden. Daarnaast zal de première van de gloednieuwe live-act ook al héél snel plaatsvinden tijdens de nieuwe editie van Reverze.

Devin Wild presenteert The_Innergame LIVE

De première van de nieuwe Devin Wild live-act ‘The_Innergame’ zal plaatsvinden tijdens de 15de editie van Reverze – Power of Perception op 7 maart 2020 in het Sportpaleis & Lotto Arena in Antwerpen. Kaarten hiervoor zijn niet meer verkrijgbaar: het event is 100% uitverkocht.

Omslagfoto via Facebook-pagina Devin Wild 

Reageren