Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Devin Wild onderstreept zijn blakende vorm met zijn nieuwste project: na maandenlang zwoegen laat de Scantraxx DJ opnieuw van zich horen met zijn langverwachte Exhale EP. Inclusief 4 mindblowing tracks en een audiovisuele trip die je als liefhebber in 20 minuten meeneemt in zijn nieuwe samensmelting.

LEES OOK: Neroz maakt overstap naar Scantraxx BLACK

Niet zo lang geleden heeft Devin Wild ervoor gekozen om een andere weg in te slaan en dit werpt zijn muzikale vruchten af. Met een grote hoeveelheid energie en een out-of-the-box concept lanceerde de 24-jarige DJ vorig jaar de ACID EP – en met succes. Want nu geeft hij hier een bijzonder vervolg aan met zijn nieuwe Exhale verzameling.

“Hoe meer dit project zijn definitieve vorm kreeg, hoe enthousiaster ik werd om het aan jullie te laten zien”, laat Devin Wild weten op zijn socials. Dat is volkomen te begrijpen, want al vanaf de titeltrack Exhale hoor je de originaliteit er vanaf druipen. Via de interludes en tracks als ‘Against Time’ en ‘RUIN’ wordt je als luisteraar meegenomen in een mix hardstyle, techno en drum and bass. De track ‘Scorpio’ zou je in een donkere technokelder willen horen of een magistraal podium als Qlimax.

“Met dit project kon ik mijn eigen creatieve spectrum verkennen en probeerde ik mezelf zoveel mogelijk uit te dagen.” Dat is wat ons betreft volledig gelukt, waarmee Devin Wild wederom zijn uitstekende vorm laat zien. Hardstyle is meer dan alleen hokjes.

Devin Wild blinkt uit in originaliteit met Exhale EP: “With every breath my vision’s taking shape, As I exhale”

Devin Wild’s Exhale EP is sinds deze week verkrijgbaar via de officiële kanalen van Scantraxx. Hierbij is ook een volledig visuele film uitgebracht: een echte aanrader om te bekijken als je van hardstyle houdt.

Omslagfoto via Facebook-pagina Devin Wild

Reageren