Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

De toekomst lijkt veelbelovend voor A-RIZE, en hij staat op het punt nog hogere hoogten te bereiken. De hardstyle DJ, die bekendstaat om zijn melodieus composities en boeiende verhalende muziek, mag zich toevoegen aan het lijstje met Scantraxx main label artiesten. Dit is op 20 oktober bekend gemaakt op het evenement Scantraxx presents Alchemy Of Sound in de Q-Factory, tijdens Amsterdam Dance Event.

LEES OOK: Scantraxx presenteert extra event tijdens ADE in nieuw jasje ‘Alchemy of Sound’

Scantraxx verwelkomt A-RIZE als main label artiest

Carlos van Boekhold, die onder de artiestennaam A-RIZE bekend staat, begint een nieuwe fase in zijn muzikale carrière door zich officieel aan te sluiten bij het hoofdlabel van Scantraxx. “Het voelt alsof er nog een droom is afgevinkt. Toen ik in mijn slaapkamer aan het produceren was, droomde ik ervan om op een dag deel uit te maken van een main label. Dat dit nu gebeurt, voelt surrealistisch maar tegelijkertijd ook geweldig. Ik ben Scantraxx dankbaar voor het geven van deze kans en het vertrouwen in mij!”

A-RIZE maakte zijn debuutoptreden als Scantraxx-artiest tijdens het ADE evenement Scantraxx presents Alchemy Of Sound. Dit optreden was een onvergetelijke showcase van zijn talent, waarbij zijn signature sound centraal stond. “Mijn kenmerkende geluid ligt ergens tussen melodieus en hard in. Ik houd van de energie die harde muziek op het podium heeft, maar in mijn hart houd ik van muziek en daarom vind ik het leuk om emotie, gevoel en melodie in mijn nummers te verwerken,” laat hij weten.

De toekomst voor A-RIZE ziet er rooskleurig uit. Morgen, op 26 oktober 2023, brengt hij zijn eerste Scantraxx release uit. Het gaat om het nummer ‘So Alive’, een samenwerking met Demi Kanon. A-RIZE staat ook op het punt zijn solodebuut genaamd ‘Voices’ uit te brengen. Deze release staat gepland op 9 november 2023.

A-RIZE Scantraxx main label

Reageren