Rik Houwers
Door Rik Houwers

René de Bruin, oftewel Digital Punk, is al jarenlang een gevestigde naam binnen de (raw) hardstyle. Begonnen in 2003, wist René zich razendsnel te ontwikkelen en in 2013 begon hij zijn eigen podcast, genaamd ‘Unleashed’. Deze podcast is tot op heden één van de populairste in de hardstyle wereld. Ook komt hij later deze maand met zijn tweede album genaamd ‘Adapt or Die’.

Léon Benschop en Kenneth Kroes vormen samen het euforische hardstyle duo Audiotricz. Deze jongens begonnen in 2013 met hun carrière in de hardstyle. Het duo kreeg al snel aandacht toen Noisecontrollers ‘We Are As One’ draaide tijdens Freaqshow. Ook steunde Kutski het duo door hun plaat ‘It Could Be’ te draaien in zijn show op BBC 1 Radio. We kunnen wel stellen dat 2016 echt de doorbraak is voor Audiotricz, met optredens op Q-BASE, Defqon.1, Tomorrowland én Mysteryland.

Het nieuws over de collab tussen Digital Punk en Audiotricz kwam naar buiten tijdens een Q&A op het Hardtraxx forum. Een forumganger vroeg René of er nog collabs op de planning stonden met euforische artiesten. Hierop reageerde René met de volgende uitspraak: “Er staat er 1 gepland. Met Audiotricz. Er is echter nog geen datum.” Het samenwerken met euforische artiesten ligt Digital Punk wel, ook gezien zijn eerdere samenwerking met ANDY SVGE.

Reageren