Bas van Herk
Door Bas van Herk

Op Instagram hield Digital Punk enige tijd geleden een live Q&A. Tijdens deze korte gelegenheid om met de artiest in contact te zijn, stelden fans een aantal belangrijke vragen. We hebben de meest opvallende nieuwtjes voor jullie opgesomd.

Digital Punk gaf onder andere aan dat hij volgende week van start gaat met een nieuwe collab. De artiest breidt zijn collectie aan samenwerkingen uit met een collab met D-Sturb.

Ook kwam de artiest met harder nieuws. De eigenaar van Unleashed Records bevestigde dat er in de toekomst een nieuwe track van hem zal verschijnen op een ander label. De track zal namelijk uitkomen op Neophyte Records. Dat zal de tweede keer zijn, want eerder kwam hij met ‘F.#.C.K.Y.O.U.‘ dat ook op Neophyte Records werd uitgebracht.

Laatst hoorden we al dat er een nieuwe collab aankomt met niemand minder dan B-Front. Dat de artiesten het goed met elkaar kunnen vinden, is al langer duidelijk. Er staan namelijk inmiddels meer dan 10 collabs op hun naam. De nieuwe track gaat ‘Super Natural‘ heten en werd kort geleden op Loudness gedraaid. Volgend jaar komt de collab uit op Unleashed Records. Als laatste maakte Digital Punk bekend dat er weer een Unleashed hosting aan gaat komen.

Foto’s van de Facebook-pagina van Digital Punk

Reageren