Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Ben jij er klaar voor om de hardere stijlen op een compleet nieuwe manier te ervaren? Met de PYTHIAN app die onlangs is geïntroduceerd door Art of Dance stap je in de werelden van de grootste merken binnen de hardere stijlen en beleef je thematische experiences samen met je vrienden en fans van over de hele wereld.

 LEES OOK: Art of Dance pakt groots uit met VR-wereld voor evenementen: PYTHIAN

Zodra je de PYTHIAN app hebt gedownload kan je de wereld van PYTHIAN ontdekken door de PYTHIAN terminal en de verschillende Event Throwbacks die al beschikbaar zijn te bezoeken. Met die Event Throwbacks transporter je jezelf weer even terug naar die onvergetelijke momenten van je favoriete events. Wat dacht je van N-Vitral’s opening set op Masters of Hardcore 2019, Angerfist’s eindshow op Dominator Festival 2019, Warface & D-Sturb’s opening show op Live For This 2019 of zelfs Crypsis’ dikke anthem show tijdens Supremacy 2019?!

Op 27 maart 2021 kan je tijdens de eerste live experience binnen PYTHIAN de wereld van Masters of Hardcore: Raiders of Rampage ontdekken. Begin aan een reis in grootste Vikingschepen van de slagvelden tot aan de binnenplaats, loop rond, spreek met vrienden en fans van over de hele wereld en rave virtueel op sets van AngerfistMiss K8Mad Dog and DRS.

Het ontdekken van de PYTHIAN app en de werelden binnen de app is simpel; het enige wat je hoeft te doen is de app downloaden en deze installeren op jouw device. PYTHIAN biedt Extended Reality (XR) experiences, wat betekent dat je deze kunt beleven op zowel een VR headset als PC Desktop. Er is een Install Guide voor beide devices (VR headset en PC Desktop) dus zorg dat je deze checkt voordat je de app download!

Steam/PCVR

 1. Ga naar Steam
 2. Login of maak een Steam account
 3. Installeer Steam op PC
 4. Koop PYTHIAN + 1e live experience van Masters of Hardcore
 5. Connect jouw VR Headset
 6. Start PYTHIAN
 7. Welkom in de PYTHIAN terminal

 

Windows PC

 1. Ga naar Steam
 2. Login of maak een Steam account
 3. Installeer Steam op PC
 4. Koop PYTHIAN + 1e live experience van Masters of Hardcore
 5. Start PYTHIAN
 6. Welkom in de PYTHIAN terminal

 

De PYTHIAN app en Masters of Hardcore VR live experience zijn nu te downloaden als package deal met een early access prijs van €19,95 (normale prijs: €24,95) op Steam. Volg PYTHIAN op social media en ga naar pythianxr.com voor meer info.

Omslagfoto via website Art of Dance / Masters of Hardcore

Reageren