Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Terwijl hij manoeuvreert tussen de wereld van EDM & Hardstyle, is de multi-platina bekroonde DJ/producer Dr Phunk nu klaar om je zijn Hardcore kunsten te laten horen. ‘Bang Bang’ wordt zijn eerste track ooit in dit genre: “Het is toen ik nog kind was allemaal bij Hardcore begonnen.”

LEES OOK: Nosferatu brengt nieuw album uit op eigen label: ‘Border Town’

Na met enkele van de grootste artiesten in de muziekindustrie te hebben gewerkt, zoals Steve Aoki, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Timmy Trumpet en nog veel meer, is Dr Phunk een gewaardeerde artiest geworden. Als 12-jarige jongen maakte Dr Phunk voor het eerst kennis met hardcore muziek, nadat hij oude gabber-cd’s van zijn neef kreeg. Hierdoor is zijn interesse voor harde muziek ontstaan ​​- en zijn liefde voor deze muziek is nooit meer weggegaan.

Zijn studio bevindt zich al 6 jaar naast die van vele hardcore legendes, zoals Neophyte, The Viper, Paul Elstak en Evil Activities. Hierdoor begon de drang om een ​​hardcore nummer te produceren steeds meer tot leven te komen: iets wat iedereen die van hard dance houdt kan waarderen.

Dr Phunk presenteert: Bang Bang

Na vele verschillende genres is het voor Dr Phunk met ‘Bang Bang’ zijn eerste Hardcore-track ooit. Deze is nu beschikbaar op alle platformen van het State of Anarchy-label.

dr phunk bang bang state of anarchy hardcore square

Omslagfoto via Instagram-pagina Dr Phunk

Reageren