Rik Houwers
Door Rik Houwers

De zomer staat  bol van de festivals. Eén van die festivals is Dreamfields. Sinds 2008 vindt dit festival plaats in het recreatiegebied Rhederlaag, in Zevenaar. Door de verschillende stijlen op Dreamfields kan elke dance en hardere dance liefhebber genieten van zijn of haar muziek. Nu heeft de organisatie achter Dreamfields besloten om het festival uit te breiden.

Evenementenorganisatie Matrixx heeft besloten om aankomend jaar niet alleen op zaterdag een editie te organiseren, maar ook op zondag kunnen de bezoekers een feestje verwachten. Op drie area’s, in de welbekende Drewamfields sfeer, kan de bezoeker van Dreamfields Sunday genieten van verschillende muziekstijlen. De zondag zal draaien om live-artiesten, pop, dance en feestmuziek en zal de bezoeker een gezellige en onvergetelijke festivalzondag bezorgen.

Dreamfields 2017 zal op 8 & 9 juli plaatsvinden op de Rhederlaag in Zevenaar. Tickets zijn vanaf 20 januari 19.00 uur verkrijgbaar. De eerste week van de kaartverkoop zijn er tickets verkrijgbaar met korting in de Dreamfields Actieweek. Meer info op www.dreamfields.nl

Reageren