Hard News
Door Hard News

Een kleine maand nadat D-Sense Events de line-up voor Evasion bekend maakte, komt de organisatie met drie verrassingen. Het RAW Hardstyle club concept van Utrecht heeft in totaal drie special acts op de programmering staan. Op 9 december geven de volgende artiesten een speciaal optreden in Club Stairway in Utrecht.

Degos & Re-Done VS MYST (Special 1,5 hours Set)

Op de zondagmiddag van Defqon.1 puilde de Indigo rond 15:30 uur uit voor de B2B set van Degos & Re-Done vs MYST. In een uur tijd werd iedereen volledig wakker geschud door het groffe geweld van deze twee artiesten. Dat dit toch wel één van de hoogtepunten was van Defqon.1 kunnen we niet ontkennen. Vanwege dit succes programmeert D-Sense Events een anderhalf uur lange b2b set van Degos & Re-Done vs MYST.

Chemical Soldiers (Special Hardcore Set)

Deze ‘rising talents’ doen de afgelopen jaren steeds betere zaken. Onder de vlag van Gearbox Revolutions brengen de jongens platen uit die bestaan uit catchy melodieën en snoeiharde kicks. Op 9 december slaat het duo een andere weg in en draaien ze voor de eerste keer een hardcore set. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat ze niet kunnen wachten tot ze de Stairway met de grond gelijk mogen maken!

D-Sense Events presents: The Future Classics Showcase (Mixed by Organized Chaos & MarLoose)

In rap tempo komen alle tracks voorbij die iedereen nu mee-kickrollt of juist een traantje bij wegpinkt. De releases van nu zijn de classics van de toekomst. Aanstormende talenten Organized Chaos en MarLoose nemen je in hoog tempo mee van verschillende emotionele momenten naar massale kickroll-festijnen. Geef je over aan de dedication, dikke kicks en oorverdovende screetches!

Don’t wait any longer, join The RAW Alliance now!

Een ticket voor deze dikke line-up haal je voor maar 15,- (excl. 1,- fee) via: www.dsense-events.com/tickets. Ben jij klaar voor het grofste RAW Hardstyle geweld dat er ooit in Utrecht heeft plaats gevonden? Sluit je dan nu aan bij The RAW Alliance en verzeker jezelf van een ticket.

Evasion is a concept by D-Sense Events – Providing a new shift in the harder styles.

 

Reageren