Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dropzone gaat opnieuw een stapje verder en haalt het de meest uitgebreide hardstyle line-up naar de Kroatische kust. Het beroemde Zrće Beach staat deze zomer weer bol van de pool parties, bootfeesten, unieke hostings, de grootste artiesten en nog veel meer.

LEES OOK: Dropzone presenteert 1e deel line-up voor ‘de ultieme hardere stijlen vakantie in Kroatië’

Het paradijselijke eiland van Dropzone staat al jaren bekend als de vakantiebestemming van hardere stijlen liefhebbers. Vorig jaar was het zelfs nog één van de weinige festivals dat door mocht gaan en sindsdien kijken veel bezoekers alweer uit naar de komende editie – al helemaal sinds de line-up nu helemaal compleet is.

Want aankomende zomer heeft Dropzone een veel programma waarbij je dag en nacht kunt feesten in één van de vele clubs aan het strand in Kroatië. Onder andere Headhunterz, Gunz For Hire en Sub Zero Project zijn te vinden op deze tropische bestemming, waar prachtig weer (met meer dan 30 graden en heel veel zon) bijna een garantie is en waar jij en je vrienden kunnen verblijven in een van de vele accommodaties die het eiland te bieden heeft. Check de volledige Dropzone 2022 line-up en alle hostings (zoals die van We Rule The Night en Dirty Workz 15 Years World Tour hieronder.

Dropzone: “We’re insanely proud of our biggest line-up yet with artists that will blast heat waves of hardstyle onto your holiday this summer!”

Dropzone 2022 staat op de planning vanaf 11 juli t/m 14 juli 2022 in Kroatië. Ga voor tickets, appartementen (van groot tot klein) en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

Dropzone 2022 line-up

D-Block & S-te-Fan
Da Tweekaz
Gunz For Hire
Headhunterz
Ran-D
Sub Zero Project
Act of Rage
Adaro
Aftershock
D-Sturb
Deadly Guns
Devin Wild
Dither
DJ Isaac
Galactixx
Hard Driver
Joey Riot
Killshot
MANDY
Rebelion
Sickddellz
Sickmode
Sound Rush
TNT
Vertile
Villain

Amentis
Anderex
Arkangel
Avi8
D-Stroyer
Deezl
Doctor Zot
Durky Bass
Eradicate
Firelite
Molo
Mutilator
Nu-clear
PLN-B
Protector
Serzo
Suae
Tesfy
Tim Dawes
Woods & Gormley
MC V

Hostings
We Rule The Night

Dirty Workz 15 Years World Tour
Gearbox pool party
Musical Madness pool party
What The Kaze boat party
Dropzone Cruise boat party

Omslagfoto via Facebook-pagina Dropzone

Reageren