Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft Dropzone de allereerste artiesten bekendgemaakt die zullen optreden aan de kust van Zrće Beach. Het beroemde strand in Kroatië krijgt jaarlijks de grootste artiesten uit de hardere stijlen op bezoek, met aankomende zomer Rebelion, Frequencerz, Rejecta, Code Black en nog vele anderen.

LEES OOK: Dropzone presenteert editie voor zomer 2021: 4 dagen feesten onder de Kroatische zon

Het voelt alweer als een eeuwigheid geleden dat een festival zijn line-up aankondigt, maar Dropzone pakt flink uit voor 2021. Tijdens de enige echte hardstyle-vakantie van 4 dagen zullen de grootste namen uit de scene draaien op de vele pool party’s, boot cruises en outdoor mainstages.

Van budgetvriendelijke appartementen tot de grootste villa’s: tijdens Dropzone kun je genieten van de muziek van de vele DJ’s en dat samen met je festivalvrienden. De eerste namen uit de line-up zijn inmiddels onthuld en hier komen zelfs nog veel meer artiesten bij. Wanneer je nu je tickets boekt, ben je nog in de mogelijkheid om hier zelfs een feestelijk voordeel uit te halen.

Dropzone 2021 line-up (tot nu toe):

Aftershock
Broken Element
Code Black

Darren Styles
Destructive Tendencies
Doctor Zot
Frequencerz
Joey Riot
KELTEK
Rebelion
Rejecta
Hosted by Villain
More to be announced!

Dropzone kijkt uit naar volgende zomer vol met hardstyle

Dropzone vindt plaats van maandag 5 tot en met donderdag 8 juli in 2021 op het Zrće-strand in Kroatië en de kaartverkoop is inmiddels al van start gegaan. Wie nu boekt, heeft hiermee zelfs nog een korting van €50 te pakken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dropzone (@dropzonefest)

Omslagfoto via Facebook-pagina Dropzone

Reageren