Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Het zat er natuurlijk aan te komen: een collab tussen Atmozfears, Devin Wild & Sub Zero Project. Alledrie hebben ze al met elkaar in de studio gezeten, maar nog nooit werkten zij allen aan dezelfde track. Tenminste, tot dit moment. Op de Instagram van Atmozfears en Devin Wild waren de heren te zien in de studio: een beetje krap, maar het past.

LEES OOK: “Dit is ‘Feel Good’ van Atmozfears & Adrenalize”

Hoewel we al langer samenwerkingen van de heren voorgeschoteld krijgen, is een collab met alledrie de namen toch wel speciaal. Ook omdat de kwaliteit in de eerdere samenwerkingen erg hoog lag. ‘Atmozfears & Sub Zero Project – Madman’, ‘Sub Zero Project & Devin Wild –  Meltdown’ en ‘Atmozfears & Devin Wild – Nature’s Grasp’ waren enkele van deze platen. De vriendschap tussen de DJ’s gaat inmiddels al enkele jaren terug, de eerste samenwerkingen zijn ondertussen meer dan 3 jaar oud.

In de categorie “lange tracknamen”

Als je dacht dat de Minus Is More jubileumtrack een lange naam had, deze collab is ook geen kattenpis. Hopelijk gaan de heren hard aan de slag om de track speelbaar te maken, dan kunnen de fans wellicht tijdens Defqon.1 al genieten van wat de mannen aan het bekokstoven zijn.

atmozfears x devin wild x sub zero projecr

Omslagfoto via Facebook-pagina Atmozfears & Sub Zero Project

Reageren