Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het door Showtek en Marcel Woods opgerichte Dutch Master Works lanceert een nieuw sublabel. DMW Hybrid wordt hierbij een plek voor aanstormend talent binnen alle genres van de hardere stijlen: “We dagen ze uit om buiten de lijntjes te kleuren en nieuwe dingen te ontdekken.”

LEES OOK: REBiRTH Festival onthult volledige line-up: “The ultimate kick-off of the festival season”

Sinds 2005 is Dutch Master Works een gevestigde naam en nu komt het met DMW Hybrid: een plek voor alles tussen freestyle en frenchcore in. “Ondanks de pandemie is Dutch Master Works bereid om uit te breiden. Streamingdiensten zijn in deze periode belangrijker dan ooit. De festivals en clubs ben je helaas op het moment kwijt, maar gelukkig biedt streaming een goede mogelijkheid om het publiek toch te bereiken.”

“Met DMW Hybrid benaderen we hardstyle op een eigen manier, waarmee we schoppen tegen de mainstream-sound”

De eerste release van DMW Hybrid is inmiddels een feit. Het Nieuw-Zeelandse talent Kild heeft met zijn track ‘In The Darkness’ de eerste plaat op het nieuwe sublabel uitgebracht. Producers kunnen hun demo naar het label sturen via Dutch Master Works.

DMW Hybrid: “Artiesten krijgen de kans om zich te ontwikkelen en hun eigen sound te vinden”

Waar Dutch Master Works vooral bekend staat om haar toegankelijke en euforische sounds, slaat het nieuwe sublabel een andere weg in. Onder de vlag van 2-Dutch heeft het meerdere releases per maand en is het bekend van de Hardstyle Gym playlist op Spotify.

Omslagfoto via Facebook-pagina Showtek

Reageren