Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft het Australische Knockout Outdoor voor een primeur gezorgd. Met maar liefst 65.000 bezoekers en 3 area’s en heeft het nu ook de meest exclusieve hardstyle act ter wereld toegevoegd aan de bizarre line-up: Showtek.

LEES OOK: Knockout Outdoor zorgt voor nieuwe mijlpaal voor de Australische scene

Knockout Outdoor brak vorig jaar de records met een uitverkochte editie in Sydney en gaat dit nu nog eens dunnetjes overdoen. Met een enorme mainstage van Australië ooit in het GIANTS Stadium van Syndey en een gloednieuwe open air RAW/hardcore-area zorgt het hier voor het grootste hardere stijlen festival van het zuidelijk halfrond. “We zorgen dit jaar opnieuw voor de grootste festival stage die Australië ooit heeft geproduceerd.”

HSU heeft al een uitstekende reputatie als het aankomt op exclusieve namen, maar nu tovert het de zoveelste verrassing uit de hoed. De line-up was deze week al aangekondigd met namen als D-Block & S-te-Fan, Radical Redemption en een Journey-set van Rooler & Malice – met nog 1 act die onthuld moest worden…

Dit blijkt nu de legendarische act Showtek is: hét duo van iconische platen zoals ‘FTS’ keert na al die jaren terug op Australische bodem. “This is a once in a lifetime performance for their fans and will happen in Sydney at Knockout Outdoor 2023. Expect the unexpected!” Check de volledige Knockout Outdoor 2023 line-up hieronder.

“Australia biggest outdoor music festival Returns”

Knockout Outdoor vindt plaats binnen en buiten het GIANTS Stadium van Sydney op zaterdag 30 september 2023. De organisatie verwacht dat festival al binnen 1 dag uitverkocht raakt, aangezien er al 70.000 fans zich hebben ingeschreven voor de kaartverkoop. Ga voor meer informatie naar de officiële website.

Knockout Outdoor 2023 line-up

Showtek
Anderex
Aversion
B-Front
Crypton
D-Block & S-te-Fan
Da Tweekaz
Darren Styles
Deadly Guns presents The Ultimate Killing Machine LIVE
Dimitri K
E-Force
Hard Driver
Harris & Ford
Headhunterz
Hixxy
Imperatorz
The Journey by Rooler & Malice
Klubfiller
Neon Future (Anderex & Mutilator)
Malice
Noisecontrollers (Classics Set)
Odium
Radical Redemption
Rooler
Sefa
Sickddellz
Stonebank
Vertile
Wasted Penguinz
Villain

Dimatik
DNA
DVRGNT
Firelite
Hardik
JTS
Losty
MCD
Pulsar
Steve Hill
Suae
Technikore
Toza LIVE
Weaver

Omslagfoto via Instagram-pagina HSU Events

Reageren