Bas van Herk
Door Bas van Herk

Het duo, dat medeverantwoordelijk is voor het grootbrengen van hardstyle, heeft weer eens van zich laten horen. Showtek bracht in hun hardstyle-tijd tracks als ‘FTS‘ en ‘Green Stuff‘. Maar zoals iedereen weet, hebben de heren onze scene jaren geleden verlaten, maar afgelopen weekend werd hier een uitzondering op gemaakt. Tijdens Knockout Circuz afgelopen zaterdag trad het tweetal op met een oude vertrouwde hardstyle-set, inclusief nieuwe tracks.

Het optreden bracht een hoop herinneringen omhoog bij de fans. Online verschenen er al meerdere video’s van fans die enthousiast meeschreeuwden toen de legendarische track ‘FTS‘ werd gedraaid. De show duurde in totaal 75 minuten en bestond voor 100% uit hardstyle. Bekijk hieronder de beelden van de terugkeer van Showtek.

Showtek draait weer eens hardstyle op Knockout Circuz

Knockout Circuz is een evenement in Australië dat volledig in het teken staat van de hardere stijlen. Het speciale aan de line-up van dit jaar was dat Showtek kwam optreden.  Sinds de overstap naar EDM draaide het duo geen enkele hardstyle-set meer en dus waren fans wereldwijd verrast toen het Australische evenement het tweetal aankondigde. Wel verschenen de heren van Showtek afgelopen zomer op het podium tijdens de Defqon.1 Legends Ceremony. Vooralsnog lijkt het erop dat het een eenmalige comeback was, maar wie weet wat te toekomst nog gaat brengen…

UPDATE 21-12-2017:

Inmiddels heeft organisatie Harder Styles United (HSU) een video uitgebracht, waarin de intro van de mannen van Showtek nog een wordt getoond. Bekijk de video hieronder.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren