Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

E-Force, die een tijdje geleden in een livestream bekendmaakte dat hij met zijn eerste album bezig is, duikt de laatste tijd geregeld met diverse artiesten in de studio. Zo plaatste hij onlangs nog foto’s van hem met Warface, Jack of Sound en zelfs Psyko Punkz. Het belooft dan ook een zeer divers album te worden, waar zijn rauwe en duistere sounds centraal zullen staan.

Één van zijn laatste tracks, ‘Illusion’, werd een regelrechte hit en zet meteen de toon voor alles wat nog komen gaat. Dat het niet bij iets eenmaligs zou blijven werd duidelijk toen zijn daarop volgende tracks ‘Gods’ en ‘F*ck This Nation’ ook erg goed werden ontvangen.

Nu kan hij weer een naam toevoegen aan zijn lijst van toekomstige collabs, want er verscheen een foto online van hem met de Poolse raw held Regain. “Today in the studio with Regain! It’s gonna be massive!” Regain doet het ook nog steeds erg goed, onlangs maakte hij nog een remix van de track ‘Wildstylez & Alpha2 – Breathe’ die, naast de vocals, weinig meer over heeft gelaten van het origineel. Laten we hopen dat we snel een stukje te horen krijgen.

Reageren