Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

E-Force en Luna zijn allebei al jaren actief in de scene en werkten al vaak samen aan verschillende tracks. ‘Kill The Noise’ is één van de nummers die de heren samen produceerden en hun laatste collab ‘Running The Streets’ stond lang op nummer 1 bij hardstyle.com. Maar het zou zomaar kunnen dat deze werkzaamheden worden uitgebreid in de toekomst…

Nu hinten E-Force en Luna naar een mogelijke samenwerking in de vorm van een nieuwe live-act. Afgelopen weekend plaatste E-Force namelijk een bericht op zijn Instagram-account waarop fans konden reageren. In het balkje konden zij aangeven hoe graag zij een act van hem en Luna zouden zien en het resultaat was een dikke ‘JA’. Of deze live-act er ook echt gaat komen, is nog niet officieel aangekondigd, maar het behoort in ieder geval tot de mogelijkheden. Dus we zullen helaas nog even geduld moeten hebben. Maar kijkend naar de eerdere werkzaamheden, zou deze gezamenlijke live-act in ieder geval niet uit de lucht komen vallen.

Mogelijk nieuwe live-act van E-Force en Luna

Of en wanneer er echt leven geblazen wordt in de nieuwe live-act van de heren, is nog niet bekend. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de vele collabs die zij gemaakt hebben.

Omslagfoto via Rossumedia

Reageren