Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Tha Playah, de hardcore artiest die een gigantische klapper maakte met zijn album Walking The Line, doet het nog steeds ontzettend goed in de scene. In 2015 kreeg hij de eer om Qlimax te mogen afsluiten, waar hij een eigen remix draaide van ‘Frequencerz & E-Force – Men of Steel’.

E-Force vond dat het tijd was voor een follow-up, want hij plaatste zojuist een foto dat hij samen met Tha Playah in de studio zat, werkend aan een collab. “Had a great studio day last week with Tha Playah! This track is insane!! Who want’s to hear it?”

schermafbeelding-2017-02-03-om-20-01-05Het is niet de eerste keer dat Tha Playah samenwerkt met een hardstyle artiest. Zo maakte hij eerder al de track ‘Envy’ met Frequencerz. Grote kans dat de samenwerking op Edge of Insanity, het eerste album van E-Force, zal verschijnen. Op 15 april houdt E-Force een speciale album showcase in samenwerking met XXlerator. Hard News heeft hier de eer gekregen om een tweede area te hosten met nieuw en opkomend talent in de raw scene. Bekijk hier het event voor meer info.

Foto: E-Force Facebook & Tha Playah Facebook

Reageren