Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na een succesvol debuut staat Elektrum Festival aan de vooravond van een nog grotere editie. “Dit jaar hebben we nog meer specials en ga je nog meer terugzien van het thema”, verklapt boeker Izjan van Pul alvast in aanloop naar het festival in PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast.

LEES OOK: Intents & WiSH Outdoor breiden Elektrum Festival nog verder uit

Midden in de bossen van Boxtel stampen organisaties Intents Festival en WiSH Outdoor de afsluiter van het festivalseizoen uit de grond: Elektrum. Twee dagen lang komen duizenden bezoekers hier nog een keertje buiten feesten met 125+ DJ’s. Izjan en zijn team zijn maanden bezig geweest met het samenstellen van de line-up: “We hebben onder andere Rebelion met The Second Dose, Sub Zero Project’s nieuwe live-act, een album showcase van E-Force, Bassline Madness, Aversion LIVE en nog heel veel anderen.” Van classics tot uptempo: hier is alles te vinden.

“Net als bij de aftrap van het seizoen hangt er bij de afsluiter iets in de lucht: de sfeer is ongekend”

In een nieuwe aflevering van PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast praat Izjan over alle voorbereidingen en de toekomst van Elektrum. Want zou een uitbreiding met een festivalcamping in oktober bijvoorbeeld mogelijk zijn en waar gaat het thema van het gezamenlijke festival nou eigenlijk over? Hoe is de rolverdeling tussen beide organisaties? “Het is een unieke samenwerking tussen WiSH Outdoor en Intents Festival”, legt Izjan uit. Ze doen ontzettend veel met thematisering en dus ook voor The Elektrum Show: de kenmerkende vuurwerkshow op de mainstage.

Izjan komt niet met lege handen op de bank van de podcast zitten: hij geeft namelijk een geheel verzorgde prijs weg voor de zondag van Elektrum 2023. “Jij en een vriend(in) krijgen toegang tot de artiest lounge met alles erop en eraan!” Laat een reactie op YouTube achter en wie weet zien we jou wel op de zondag van dé afsluiter van het seizoen!

Luister nu naar de Elektrum Special van PLAFONDDIENST op je favoriete podcastplatform

Een gloednieuwe aflevering van PLAFONDDIENST met Izjan van Pul staat nu online. De zaterdag van Elektrum is al volledig uitverkocht en de zondag gaat ook erg hard, dus scoor die allerlaatste tickets snel om je ontknoping van de festivalzomer niet te hoeven missen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Elektrum Festival

Reageren