Bob Ligthart
By Bob Ligthart

De mannen van Frequencerz hebben dit jaar het wereldwijde anthem voor WiSH Outdoor gemaakt. Fans hebben het nummer eerder al via een omweg kunnen beluisteren, maar nu is het dan echt tijd voor de volledige track.

LEES OOK: Line-up voor WiSH Outdoor 2019 onthuld

WiSH Outdoor heeft net de volledige versie online gezet van het anthem ‘Ready 2 Go’ dat door Frequencerz is gemaakt. Het festival vindt zowel in Nederland als in Mexico plaats en het nummer is voor beide evenementen, daarom noemt de organisatie het dan ook het wereldwijde anthem.

Eerder maakte de organisatie al op een opvallende manier bekend dat de mannen dit jaar verantwoordelijk zijn voor het anthem. “Bel naar +31492728690 en ontdek wie het WiSH Outdoor 2019 worldwide anthem maakt.” Dit was niet het enige wat te horen was als je naar het nummer belde, want zo kreeg je ook gelijk een sneak peak van het nummer. Op social media reageerden fans toen al erg positief op de track en op de manier waarop de makers bekendgemaakt werden.

WiSH Outdoor 2019 anthem gemaakt door Frequencerz

Het festival wordt op 25 mei in Mexico gehouden en van 5 tot en met 7 juli in Nederland. Ga voor meer informatie over WiSH Outdoor 2019 naar de Facebook-pagina van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Frequencerz

Add a comment