Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

De mannen van Endymion zijn groot geworden toen ze nog actief waren in de hardcore scene. Enkele jaren geleden kozen zij ervoor om de overstap te maken naar raw hardstyle en het gaat ze goed af. Zo hebben ze een eigen label genaamd Nightbreed Records waar artiesten als Bass Chaserz, Degos & Re-Done en MYST huisvesten. Nu het label stevig staat en de artiesten flinke stappen maken is het tijd voor Endymion om weer van zich te laten horen. Ze gaan eind dit jaar namelijk hun eerste hardstyle album uitbrengen.

Een tijdje geleden werd al duidelijk dat de mannen van Endymion bezig waren met een nieuw project. Dit project kreeg de naam ‘#RAW’, wat de afkorting is voor Rise As Wolves. Gisteren maakten ze op Q-dance radio, tijdens We Are The Nightbreed 028, bekend dat dit de naam is van hun eerste hardstyle album.

endymion-rawTjidens de uitzending gisterenavond werd al het een en ander duidelijk over het album. Zo zal er vanaf nu elke maand een track uitkomen die op het album zal staan. Het gehele album zal vervolgens aan het eind het jaar uitgebracht worden en zul je dus het volledige pakket hebben.

Na de aankondiging lieten de Nightbreed mannen de eerste track van het album horen. De naam van de track is heel toepasselijk ‘Rise As Wolves’. De track vertelt het verhaal over hoe Endymion de overstap heeft gemaakt van hardcore naar raw hardstyle en hoe ze een missie hebben om nieuw territorium te veroveren als wolves.

Foto’s: Endymion

Reageren