Hard News
Door Hard News

De Utrechtse Hardstyle organisatie D-Sense Events heeft de derde editie van Evasion aangekondigd en laat weten dat de comeback groots zal worden! Nadat het even stil is geweest rondom dit Utrechtse Hardstyle concept komt de organisatie met een extra dikke editie. Zaterdag 13 mei wordt het indoorseizoen knallend afgesloten in Club Stairway Utrecht tijdens Evasion – The RAW Offensive.

Met twee zeer succesvolle edities in het verleden is Evasion hét RAW Hardstyle club concept van de Utrechtse binnenstad. Artiesten als Act of Rage, Sub Sonik en D-Sturb hebben al een keer in de Domstad gestaan en ook deze editie bevat een line-up die bestaat uit grote namen. De line-up blijft nog even geheim, maar zal snel bekend gemaakt worden!

Tickets
Tickets zijn te koop vanaf 11 februari 2017 om 13:00 uur. Voor maar €10,- (excl. servicekosten) bemachtig je al een early bird voor Evasion – The RAW Offensive. Wacht niet te lang met beslissen, want er zullen een beperkt aantal early birds beschikbaar zijn.

Meer informatie over Evasion en de ticketverkoop vindt je op www.dsense-events.com.

Be part of The RAW Offensive
Laat zien dat jij onderdeel bent van The RAW Offensive en zet jezelf op aanwezig. Wil je niks missen van Evasion, like dan de Facebookpagina en het Instagramaccount.

Evasion is a concept by D-Sense Events – Providing a new shift in the harder styles.

Reageren