Hard News
Door Hard News

21 april haal jij je Nike’s uit de kast om de vijfde editie van Evasion extra hard los te gaan. Na vier succesvolle edities in Utrecht verhuist het concept naar Podium De Vorstin in Hilversum. In samenwerking met Nachtvorst, de nachtprogrammering van De Vorstin, haalt D-Sense Events een dikke line-up naar het poppodium om haar vijfde editie te vieren. Maak je klaar voor een avond vol dedication, dikke kicks en oorverdovende screetches! We are Evasion – The RAW Evolution. Join us as we rise!

LEES OOK: Dit was de album release party van Headhunterz

Deze editie van Evasion wordt voor het eerst in een nieuwe locatie gehouden. Podium De Vorstin is de nieuwe thuisbasis van het RAW Hardstyle event en biedt Evasion de kans om te groeien. De locatie biedt een snoeihard geluidssysteem en een spetterende lichtshow. D-Sense vult dit zelf aan met een dikke line-up en dat is alles wat je nodig hebt om een avond goed uit je krentenbol te gaan!

D-Sense haalt de hardste artiesten binnen voor de vijfde editie van Evasion

Tickets voor het evenement kunnen hier gehaald worden. Zet jezelf op aanwezig en blijf op de hoogte van al het nieuws, of bekijk de Facebook-pagina en het Instagram-account van het evenement. De line-up kan hieronder bekeken worden.

Delete
D-Sturb
Deadly Guns
Physika vs Chemical Soldiers
MarLoose
Organized Chaos
Nemesis
Hosted by: MC Omen

Reageren