Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Voor de tweede keer opent Hardlab de deuren van haar laboratorium. De Heiberg in Veldhoven, is ook deze keer weer de locatie waar je je scheikunde diploma kan halen. Doe dus je labjas aan, vul je reageerbuisjes en maak je klaar voor Hardlab 2018.

LEES OOK: ‘Rebelion maakt releasedatum van hun nieuwe album ‘Empire’ bekend

Ook dit jaar is B-Front, net als vorig jaar, van de partij. De line-up is dit jaar wat uitgebreid, want ook Requiem en Rebelion zullen hun labjas aantrekken de 17e. Deze drie heren staan garant voor een avond flink rammen. De Schotse heren van Rebelion staan op het punt om hun tweede album, Empire, te releasen en daar zullen ongetwijfeld wat tracks van voorbij komen.

Hard Lab maakt zich klaar voor tweede editie

Buiten de bovengenoemde headliners zullen ook de Veldhovense Plug ‘N Play en Grim meehelpen aan dit experiment. Ben jij DJ en wil jij deze extra ruimte invullen? Ga dan direct naar de Facebook-pagina van Hardlab, doe mee aan de DJ-contest en wie weet, sta jij op 17 maart te draaien op hetzelfde podium als Plug ‘N Play, Requiem, Rebelion en B-Front!

Voor de vroege vogels waren er de Early Bird tickets, deze zijn er in een enorm tempo doorheen gegaan en helaas dus ook volledig uitverkocht! Via www.hardlab.nl zijn er gelukkig nog wel reguliere tickets te koop.

hard lab veldhoven

Omslagfoto via Facebook-pagina Hardlab

Reageren