Jan-Jaap, Martijn & Tamara
Door Jan-Jaap, Martijn & Tamara

Dit is de tweede “Favoriete non-hardstyle track” post. Op deze manier geven wij je de kans om iedere week een aantal van je favoriete dj’s net iets beter te leren kennen. Een geselecteerd groepje zal vertellen wat hun meest favoriete non-hardstyle track is en wat het verhaal achter deze keuze is. Dit zullen we maar liefst voor zes weken lang plaatsen, dus zorg ervoor dat je elke Donderdag klaar zit om te zien wie er aan de beurt zijn!

Deze week de antwoorden van: Audiofreq, Regain, Da Tweekaz, Degos & Re-Done en Adaro op de lastige vraag. “Als je moet kiezen, wat is dan je favoriete non-hardstyle nummer?”

Audiofreq
We trappen af met Audiofreq, die net als vele anderen geen nummer 1 kan kiezen. Dit voornamelijk door de grote variatie in de muziek wereld. Sam vertelde ons dat ‘Pendulum – Witchcraft (Rob Swire’s Drumstep Mix)’ één van zijn favoriete nummers is.

Regain
Deze vraag was voor Regain aardig lastig te beantwoorden. Hij had dan ook eerst even wat tijd nodig om erover na te denken. Eerst werden we nog even in spanning gehouden, maar uiteindelijk kregen we dan toch een antwoord. Het werd ‘Eminem – Sing For The Moment’.

We hebben er nog even over doorgepraat en kwamen toch wat leuke dingen tegen. “You know, I grew up listening to Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, DMX and a lot of others main black rap artists haha! But ‘Sing For The Moment’ and also ‘Lose Yourself’ are true epic tracks and I’ll never forget about them… I still have the same feeling listening to this! At the moment I feel ‘Sing For The Moment’ is the best track ever haha!”

Da Tweekaz
We spraken met Kenth van Da Tweekaz, die er even van schrok dat het maar één favoriete track mocht zijn. Na even denken kregen we het antwoord: ‘The Prodigy – Voodoo People’. Op het moment van de vraagstelling was Marcus ziek, maar Kenth wist ons te vertellen dat deze ook hoog in zijn lijst stond.

Misschien komt de melodie of de titel van de song jullie bekend voor. Dit komt omdat er een remix van gemaakt is door Ran-D. Benieuwd hoe dat klinkt?

Degos & Re-Done
Van Degos & Re-Done kregen we al snel de volgende reactie: “poeh… Iets van Queen denk ik dan. Innuedo, Under Pressure.” Omdat het een duo is en hebben we besloten om beide tracks er maar in te zetten.

Adaro
Voor Adaro was de keuze bijna te groot, helemaal toen wij aangaven dat het om de beste track aller tijden ging, en niet van de afgelopen tijd. Adaro gaf ons daarom ook één van zijn favoriete nummers: ‘Foreigner – That Was Yesterday’.

Reageren