Martijn, Jan-Jaap & Tamara
Door Martijn, Jan-Jaap & Tamara

Dit is de zesde en alweer de laatste “Favoriete non-hardstyle track” post. Via deze posts geven wij je de kans om iedere week een aantal van je favoriete Dj’s net iets beter te leren kennen. Een geselecteerd groepje zal vertellen wat hun meest favoriete non-hardstyle track is en wat het verhaal achter deze keuze is.

Deze week de antwoorden van Dark Pact, Outbreak, Jason Payne, Wildstylez, en Digital Punk op de lastige vraag: “Als je moet kiezen, wat is dan je favoriete non-hardstyle nummer?”

Dark Pact
Robin liet duidelijk blijken dat de keuze moeilijk was omdat hij naar veel verschillende muziek luistert. “Pff dat is een lastige man, ik luister zoveel muziek dat ik amper kan kiezen wat m’n favoriete non-hardstyle track is.”, daarom noemde hij één van zijn favoriete tracks die erg hoog in zijn lijstje staat: ‘Fatboy Slim – Right Here Right Now’

Outbreak
JP was verbaasd over de vraag. Niet omdat hij het een vervelende vraag vond, maar omdat hij die zelfde dag het ook al met iemand anders had besproken. Het probleem was dat JP eerder die dag ook geen antwoord wist. Na een flinke dosis hoofdpijn en krakende hersens kregen we dan toch antwoord: “hmmm I am thinking to go for an AC/DC song, but yeah.. It still makes it hard.. ‘AC/DC – Back In Black’. Ahhhhhh fuck this is hard”

Jason Payne
Sanjay wist niet direct antwoord te geven op de vraag, wel vertelde hij ons zijn favoriete genre. Hardcore staat boven aan het lijstje. Indien hardcore niet mocht voor het artikel dan was dancehall Sanjay’s zijn andere favoriete genre. ‘G-Shock – Demons (DJ Promo Remix)’ werd verkozen als favoriete nummer.

Wildstylez
Met bijna alle artiesten hebben wij contact gehad via sociale media om achter een antwoord te komen. De laatste twee DJ’s hebben wij echter persoonlijk gesproken. Doordat dit gesprek op een festival plaats vond was de communicatie erg moeilijk en hebben we ook alleen om een antwoord gevraagd zodat Wildstylez en Digital Punk ook weer snel verder konden.

Bij Joram was het niet helemaal duidelijk om welke track het gaat. Het enige wat te verstaan was boven de vertrouwde bass uit was “7 Years, een top 40 nummer”. Wij gaan er vanuit dat het hier gaat om ‘Lukas Graham – 7 Years’. Dit relatief nieuwe nummer raakt vele harten met zijn inspirerende tekst.

Digital Punk
René koos voor ‘The Heavy – How You Like Me Now’. Dit nummer is gebruikt in veel films, series en games waaronder Borderlands 2. Door welk medium is René van dit nummer gaan houden? Dat blijft voorlopig een raadsel.

Reageren