Hard News
Door Hard News

Tijdens carnaval worden er niet alleen veel Nederlandstalige smartlappen gedraaid, maar zijn er ook een hoop hardstyle feesten door heel Brabant. Zo zouden vandaag Mindset Outdoor en Het Stuiterbal plaatsvinden, maar moesten deze helaas alles afblazen door de stevige wind.

Hoewel dit natuurlijk voor de bezoekers heel vervelend is, is dit natuurlijk dubbel zo erg voor de organisatie. We wensen hen dan ook veel sterkte met het afhandelen van deze ellende. Maar organisatie Kloontjes, bekend van Intents Festival en Fusion, besloot om de gedupeerde bezoekers een hart onder de riem te steken door met de volgende aankondiging te komen.

“Wegens de vele afgelasten carnavalsfeesten in de regio heeft Stichting de Kloontjes samen met De Leerfabriek Oisterwijk besloten om vanmiddag vanaf 16:00u. een feest te organiseren in De Leerfabriek Oisterwijk. Vrienden van Intents Festival gaan de Leerfabriek op z’n kop zetten: Frequencerz, Digital Punk, Special Guest, Xardio en MC Da Syndrome.

Ben jij erbij? Gratis entree, eigen drank is niet toegestaan. Let op: vol = vol!”

Jawel, jullie lezen het goed. Kloontjes organiseert vandaag een speciaal en gratis hardstyle-carnavalsfeest in De Leerfabriek in Oisterwijk. Het evenement begint om 16:00 en zal doorgaan tot +- 21:30 vanavond.

UPDATE:
Mindset Outdoor 2016 zal verzet worden naar komende zaterdag 13 februari! Tijden blijven hetzelfde, van 15:00 tot 21:00. De organisatie gaat uiteraard proberen de line-up zoveel mogelijk onveranderd te laten. De kaartjes van vandaag zijn komende zaterdag uiteraard geldig!

Reacties

  • dijkmans 08 februari 2016 - 18:24

    Als ik geen tijd heb
    Hoe kan ikmijn geld van het kaartje terug krijgen

    Quote

Reageren