Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Vorige week werd al bekend gemaakt dat Warface en Mark With A K bezig zijn met het maken van hun tweede collab. Dit zal de opvolger zijn van hun eerste track die ze samen hebben gemaakt genaamd ‘Fear Of The Dark’. Nou werd gisteren aan het eind van de middag bekend dat de volgende freestyle artiest al klaar staat om een collab te doen met Warface. Niemand minder dan Ruthless zit op dit moment samen met Youri, a.k.a. Warface, in de studio.

Dit zal dus wederom een collab worden waar twee verschillende stijlen samen zullen komen, namelijk raw hardstyle en freestyle. Nou is het bekend dat Ruthless niet bang is om te experimenteren met verschillende stijlen en weten we dat hardstyle elementen vaker terugkomen in zijn tracks. Je zou dus kunnen stellen dat dit wel eens een succesvolle combinatie zou kunnen worden.

19145712_1984393274920247_2835807711151992630_nOp de Facebookpagina’s van beide heren zijn al korte previews te horen van de track. Dus mocht je nou erg benieuwd zijn naar wat deze heren in petto hebben kun je alvast een voorproefje beluisteren. De collab zal voor eerst gedraait worden aankomend weekend tijdens EDC Las Vegas, waar Ruthless aankomende vrijdag zal optreden op de Basscon Wasteland stage.

Foto’s: Warface & Ruthless

Reageren