Bas van Herk
Door Bas van Herk

Na lange tijden wachten, is het jongste lid van The Wolfpack eindelijk op de wereld gebracht. Pepijn, lid van Frequencerz, deelde op Facebook dat hij op 6 oktober officieel vader is geworden van zijn baby. Het is een meisje en ze heet Noortje.

Het was al langer bekend dat de baby eindelijk de wereld in mocht. De vriendin van Pepijn was al enige tijd in verwachting. Hierdoor nam de artiest afstand van het podium. Een maand geleden plaatste het duo een bericht op Facebook. Hierin stond vermeld dat Niels, ander lid van Frequencerz, alleen achter de draaitafels bij Defqon.1 Australië ging staan. Dit was het volgende bericht:

Het is dus te begrijpen dat Pepijn de komende weken ergens anders mee bezig is als met produceren en draaien. Alhoewel er misschien een pauze aankomt voor het lid, wordt er verwacht dat Niels tijdelijk alleen aan te werk zal gaan. Daarbij hoopt iedere fan erop dat de baby uiteindelijk ervoor zorgt dat Pepijn in de toekomst terugkeert met een bom vol aan inspiratie voor nieuwe muziek.

Reageren