Hard News
Door Hard News

De Fuze Outdoor staat alweer aan de vooravond van de 11e editie. Zoals in Veenendaal en omstreken inmiddels iedereen weet is het Veenendaalse stadspark gedurende een weekend per jaar het decor voor het festival Fuze Outdoor. Het prachtige park ondergaat een metamorfose en wordt omgebouwd tot een waar festival paradijs. Op zaterdag 1 september 2018 komen op maar liefst 4 podia verschillende muziekstijlen aan bod. House, Hardstyle, Hardcore, Freestyle, Urban, Deephouse en Techno. Kortom, voor ieder wat wils.

LEES OOK: Wat moet je doen als het zó warm is op een festival?

Op zaterdag 1 september gaat het hele Fuze terrein open en zullen er weer 4 area’s zijn met een mooi en een gevarieerd programma. Op het veld staan 2 grote mooie circustenten waar in de éne een geweldige line up staat geprogrammeerd met de hardere stijlen met onder andere The Sickest Squad, Adaro en Ran-D. Bekijk hier de volledige line-up van de hardstyle-stage.

The Sickest Squad
Adaro
Sub Zero Project
Ran-D
Hard Driver
Bass Modulators
Adrenalize
Saphera

Hosted by: MC Omen

Alle stijlen bij elkaar tijdens Fuze Weekender

Wanneer je over het bruggetje naar het 2e veldje loopt, dan staat je al jaar in jaar uit een behoorlijke dosis gekkigheid te wachten. En dit jaar zal het al helemaal een bruisende oase van FEEST zijn, want The Darkraver en Outsiders openen hun eigen Feestcafé in de kleurrijke botsautobaan. Deze namen gaan er hier een exclusieve puinhoop van maken.

Darkraver
Outsiders
De Kraaien Live
The Viper
Kasparov
Dutch Movement
Pavo
Puinhoop Kollecktiv
Genius
Reza
Jeff Ace

Samengevat is Fuze Outdoor een heuse ‘Weekender’ waar vrijwel iedereen aan zijn trekken komt. Kaartjes kun je momenteel nog halen voor €33,50 (hele weekend), €14,50 (vrijdag, met Fuze goes 90’s) en €21,95 (zaterdag). Let wel op dat er met een fase systeem wordt gewerkt dus hoe eerder je haalt, hoe minder je betaalt! Voor kaarten kun je naar http://www.fuze-outdoor.nl/tickets/.

Reageren