Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het gloednieuwe Masterminds staat in de startblokken op de periode van hardcore classics te vergroten. Hoewel er nog niet veel bekend is, hebben bezoekers van Defqon.1 al een QR-code kunnen scannen en nu is het Instagram-account ontdekt: met een behoorlijke lijst aan de meest legendarische tracks uit 2000 tot zelfs 2015.

LEES OOK: Dominator geeft unieke inkijk in mainstage-ontwerp

Liefhebbers van millennium en classics opgelet, want Masterminds laat een bijzonder tipje van de sluier zien. Onder het motto “Remember. Revive. Relive.” pronken op de tijdlijn van het nieuwe evenement iconische platen als ‘Payback’, ‘Butterfly VIP’ en ‘Carnival of Doom’ – stuk voor stuk tracks die een enorme stempel op het genre hebben weten te drukken.

Stel dat je deze tracks linkt aan de artiesten uit de mogelijke line-up, dan kom je uit bij de legends als Endymion, Ophidian en mogelijk zelfs The Supreme Team – de legendarische formatie tussen Angerfist, Outblast, Evil Activities en Tha Playah die onder andere het Dominator 2013 anthem verzorgde. Als we verder in het profiel duiken dan staan andere grootmeesters als Drokz, Outblast en Art of Fighters tussen de volgers van het account. Dat kan geen toeval zijn, toch? Dat zou echt episch zijn.

Masterminds teast nieuw evenement met hardcore legendes van 2000 tot 2015

Welke organisatie achter Masterminds zit is nog niet aangekondigd maar het lijkt erop dat het groot uit zal pakken voor de eerste editie. Wanneer deze gaat plaatsvinden en welke locatie het gehouden wordt is voor nu nog een raadsel: meer informatie wordt zeer binnenkort verwacht, dus volg @mastermindseventnl om niks te hoeven missen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MASTERMINDS (@mastermindseventnl)

Omslagfoto via Nils Klöckner / Masterminds

Reageren