Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Hardcore & Oldschool Classics-liefhebbers opgelet, want KARMA Outdoor pakt groots uit voor het 10-jarig bestaan. Deze jubileum editie breekt op alle fronten de records: want met de toevoeging van een extra festivaldag is KARMA nog nooit zo groot geweest met o.a. Promo, Tha Playah, Tommyknocker en vele anderen.

LEES OOK: Aanstormend talent Vexxed tekent bij APEX Records

KARMA is 10 jaar geleden van start gegaan in De Ster – een kleine club in Brabant. “We organiseerden een jaar later al onze eerste outdoor editie en vanaf toen was KARMA niet meer te stoppen”, laten organisaties Bad Ass Events en Minority Events. Een decennium (en vele uitverkochte evenementen) later is het uitgegroeid tot een groot begrip voor iedereen die de gouden oude hardcore waardeert.

De belangstelling voor KARMA Outdoor deze zomer was dan ook ontzettend groot: meer dan 3 maanden van te voren waren alle kaarten zelfs compleet uitverkocht. Daarom is het hardcore-festival druk bezig geweest met het toevoegen van een extra dag – tot groot genoegen van iedereen die wil genieten de oude platen van vroeger op een mooi festivalterrein in het zonnetje.

De line-up is groter dan ooit: twee dagen lang komen de grootste hardcore helden naar het strand bij Eindhoven voor het 10-jarig jubileum. Check de volledige KARMA Outdoor line-up hieronder. “Met de officiële opening van het KARMA-weekend door een legendarische duo…”

KARMA Outdoor 2024 line-up

NIEUW: Vrijdag 5 juli
Promo
Tha Playah
Tommyknocker
Darkraver
Panic
Delirium
Gizmo
Pavo
Kid Karma
MC Syco

UITVERKOCHT: Zaterdag 6 juli
Bass-D
Dazzler
Delirium
G-Town Madness
Isaac
Kid Karma
Korsakoff
Neophyte
Nosferatu
Panic
Shadowlands Terrorists
Stanton
MC Syco

“Elk jaar reizen er duizenden Gabbers weer naar Eindhoven om de saamhorigheid en de sfeer van KARMA te ervaren, waar iedereen over praat!”

KARMA Outdoor wordt gehouden op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli 2024 op Landsard Beach in Eindhoven. Ga voor de laatste tickets en meer informatie naar de officiële website van het festival.

Reageren