Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

In het verleden bracht Hard Dance Event verschillende hardstyle-liefhebbers bij elkaar met een speciaal evenement tijdens ADE – Amsterdam Dance Event. Vorig jaar ontbrak het nog in de hoofdstad, maar daar komt dit jaar weer verandering in.

Hard Dance Event heeft onlangs bekendgemaakt dat ze dit jaar zullen terugkeren op ADE: “Na een jaar absentie, zullen we terugkeren voor degenen met een passie voor de hardere stijlen tijdens Amsterdam Dance Event.” In oktober zullen professionals binnen de hard dance scene samenkomen om samen te komen en te bespreken hoe de scene zich verder kan ontwikkelen.

HDE is “een samenbrengend evenement voor EDM professionals en hun fans tijdens ADE.” Sinds 2010 verbindt de organisatie betrokkenen van de hard dance scene. De samenwerking tussen labels en bedrijven startten dit project om hardstyle meer aandacht te geven tijdens Amsterdam Dance Event. Afgelopen jaar maakte HDE bekend dat ze dit doel bereikt hadden, waardoor er geen vervolg op de eerdere editie’s kwam. Hierdoor werden de hardere stijlen vorig jaar in de programma’s van ADE PRO & ADE University gevoegd. Maar dit jaar keren ze terug op volle sterkte.

“Hard Dance Event verbindt hen met een passie voor de hardere stijlen tijdens Amsterdam Dance Event”

Naast netwerken kun je verschillende informatieve stands bezoeken en zijn er meerdere workshops. De afgelopen jaren werden er verschillende masterclasses, discussies en Q&A’s gehouden met artiesten als Evil Activities, The Prophet en Headhunterz.

Hard Dance Event zal gehouden worden in de Q-dance Studios (Warehouse Elementenstraat) op donderdag 17 oktober 2019. Meer informatie over HDE op ADE zal snel volgen, dus houd hun socials in de gaten en meld je aan voor het Facebook-event.

Omslagfoto van Facebook-pagina Hard Dance Event

 

Reageren