Hard News
Door Hard News

Hard Driver, die luistert naar de naam Freek van Kempen, kondigde in februari aan dat hij met een nieuw project bezig is, genaamd #NOSLEEP. “Wie heeft er nou slaap nodig? Ik slaap wel als ik dood ben!” Deze aankondiging bleek de kick-off van iets groots.

“The creative mind of a machine does not fail to the pain the body receives. The high octane project ‪#‎NOSLEEP‬ will challenge me and push me further than ever before. Sleep!? Haha… I’ll sleep when I’m dead!”

Inmiddels zijn we anderhalve maand verder en heeft Hard Driver al twee EP’s met vier tracks uitgebracht. De eerste EP bevatte de tracks ‘F#CK NO!’, die in een aflevering van Unleashed werd onthuld, en ‘Psychopath’. Maar daar bleef het niet bij, want de tweede EP dook snel daarna op. Voor deze release kwam hij met de tracks ‘Mission For Disaster’ en ‘Never Stop Me’. Aan het grote aantal positieve comments is het duidelijk dat dit naar meer smaakt bij de fans.

Gelukkig zal dit ook gebeuren, want Hard Driver heeft onthuld dat hij met nog meer EP’s komt. Maar naast deze releases is hij ook nog met iets anders bezig, namelijk een #NOSLEEP anthem! Deze track wordt gemaakt ‘’as we speak’’ en was al te horen als testversie tijdens Reverze afgelopen februari. Dit is het product van vele dagen niet of nauwelijks slapen en eindeloos naar het scherm staren om elke sound optimaal te tweaken.

Tijd voor een slaappartijtje

Als je jezelf zo lang opsluit in de studio kun je nog wel eens de wereld om je heen vergeten. Daarom besloot Hard Driver om maar eens wat andere artiesten uit te nodigen voor een slaappartijtje. Op z’n Facebook kwamen namen als Radical Redemption, Coone, Ran-D, en Adaro voorbij die samen met hem een dag in de studio doorbrachten. Daarnaast onthulde hij ook bezig te zijn met een hardcore track samen met Noize Suppressor.

Het is dus duidelijk dat er nog een hoop nieuw spul van Hard Driver aan zit te komen. Neem eens een kijkje op z’n YouTube kanaal als je benieuwd bent naar de eerdere previews van #NOSLEEP.

hard driver #nosleep

Reageren