Hard News
Door Hard News

Aanstaande maandag is het zover, het enige echte harder styles Koningsdag event van onze hoofdstad: HARDKINGZ! Royaal beuken is de missie – en dat gaat ongetwijfeld lukken met artiesten als Frontliner. Charly Lownoise & Mental Theo, Angerfist en Radical Redemption in de line-up! Bereid jezelf goed voor en lees hieronder onze laatste info over het event. Tot maandag!

Timetable

12:00 – 13:00 Luna
13:00 – 14:00 Frontliner
14:00 – 15:00 Bass-D
15:00 – 16:00 Radical Redemption & Crypsis
16:00 – 17:00 Darkraver & Korsakoff
17:00 – 18:00 Charly Lownoise & Mental Theo
18:00 – 19:00 Outblast
19:00 – 20:00 Angerfist & Miss K8
Hosted by MC Tha Watcher

TICKETS (GEEN DEURVERKOOP!)

De laatste tickets zijn tot en met zondag nog online beschikbaar via www.hardkingz.nl/tickets en alle Primera winkels in Nederland. Let op! Er zal op 27 april geen deurverkoop zijn, dus haal je tickets op tijd online.

BEREIKBAARHEID MET HET OPENBAAR VERVOER

Het Java-Eiland ligt op slechts 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Plan je route via 9292ov.nl en volg de borden vanaf de achterzijde van het Centraal Station.

BEREIKBAARHEID MET DE AUTO

Voor maar €10 kun je de hele dag parkeren in de parkeergarage aan het Oosterdok. Dit is slechts 10 minuten lopen vanaf het festivalterrein! Er zijn hier ruim voldoende parkeerplekken beschikbaar. Volg de borden vanaf de parkeergarage voor de looproute richting HARDKINGZ. Voor de locatie, zie http://www.parkingcentrumoosterdok.nl.

LOCKERS

Er zijn voldoende lockers aanwezig op HARDKINGZ. Een normale locker kost €7 met een borg van €5, dit dient contant betaald te worden.

WEERSOMSTANDIGHEDEN

Zoals het er nu naar uitziet blijft het in het westen van Nederland s’ middags droog, maar niets zo veranderlijk als het weer in Nederland natuurlijk. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent en hou rekening met een eventuele regenbui.

PINNEN

Er zijn op het terrein van HARDKINGZ geen geldautomaten. Wel is het mogelijk om met een pinpas te betalen bij de muntenkassa’s.

ZERO TOLERANCE

Art of Dance hanteert een zero tolerance beleid. Dat betekent dat je geen soft- en harddrugs in je bezit mag hebben. Bij de ingang wordt hierop gefouilleerd.

BESCHERM JE GEHOOR

Voorkom permanente schade aan je gehoor, draag oordoppen. Deze zijn te koop op het terrein voor 2 munten.

MINIMUMLEEFTIJD

De minimale leeftijd voor HARDKINGZ is 18 jaar. Dat betekent dat je 18 moet zijn op de dag dat je het evenement bezoekt. Bij twijfel over je leeftijd word je om legitimatie gevraagd, neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).

(VIDEO)CAMERA’S

Uiteraard vinden we het leuk als je veel foto’s maakt! Voor een (semi) professionele camera heb je echter wel persaccreditatie nodig. Wil je dit aanvragen, stuur dan even een e-mail.

SOCIAL MEDIA

We zien je HARDKINGZ foto’s graag terug op social media voor, tijdens en na het event. Gebruik de hashtag #HARDKINGZ om je berichten te delen. Zelf zijn we natuurlijk ook volop aanwezig, je vindt ons op de onderstaande kanalen:
http://www.facebook.com/hardkingz
http://www.facebook.com/artofdanceofficial
http://www.twitter.com/official_AOD
http://www.instagram.com/artofdance_official
http://www.youtube.com/officialartofdance
http://www.soundcloud.com/officialartofdance

Wil je automatisch de laatste updates ontvangen over HARDKINGZ? Meld je aan voor het officiële Facebook event (https://www.facebook.com/events/630535240401856/) om op de hoogte te blijven.

Reageren